Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Feyenoord 014

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

'Feyenoord haalt snelle en sterke aanvaller binnen'
15 november 2021 12:14
Feyenoord is erin geslaagd om een snelle en sterke aanvaller naar de club te halen. Vanaf volgend seizoen speelt Musa Kargbo in de onder-14 van de Feyenoord Academy, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter.
De jonge aanvaller komt over van amateurvereniging SC Buitenboys. Kargbo had ook interesse van AZ en PSV.

 

+1/-0

'Toptalent van PSV kiest voor Feyenoord Academy'

Feyenoord maakt de laatste jaren enorme stappen met de jeugdopleiding. De Rotterdammers wisten diverse talenten al langer te binden en zijn er nu in geslaagd om een groot talent over te nemen van PSV.

Voetbalprimeur meldt zondagmiddag dat het dertienjarige toptalent Mik Akkermans voor 90.000 euro de overstap maakt naar de Feyenoord Academy. De middenvelder heeft zelf het idee zich beter te kunnen ontwikkelen bij de stadionclub. Momenteel worden de laatste details besproken en de transfer kan dan afgerond worden.

 

+1/-0

Mooi dat het nu een keer andersom is, een positief teken voor de Academy.

 

+1/-0

Onder 14 wint bij ADO Den Haag
Feyenoord Onder 14 is dankzij een overwinning op ADO Den Haag nog steeds in de race voor het kampioenschap. De ploeg van trainer Erik van der Ven staat met nog één wedstrijd te spelen op de gedeelde eerste positie en heeft met PSV, FC Utrecht en Ajax nog drie concurrenten. Op de laatste speeldag speelt Feyenoord tegen Ajax en Utrecht tegen PSV. Kortom: een super spannend competitieslot.

ADO Den Haag Onder 14 - Feyenoord Onder 14 1-2 (0-1)
Scoreverloop:
34’ 0-1 Hornstra
39’ 0-2 Black
65’ 1-2 ADO Den Haag

Opstelling Feyenoord Onder 14
Van Bennekom, Silva Dias, Faik, Zouan, Ramos, Aserie, Tuur (48’ Zarouk), Hornstra, Wilbrenninck-van Cuilenborg (48’ Zwartjes), Puati (48’ Leimena), Black.

 

+1/-0

Tuur familie van Regilio Tuur ?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Feyenoord 014