Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Anis Hadj Moussa

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ben benieuwd naar deze jongen. Hij lijkt een behoorlijke techniek te hebben. Alleen die fysiek daar mag aan gewerkt worden.

 

+1/-0

Als zijn transfersom daadwerkelijk kan oplopen tot 6M vind ik dat echt heel veel geld voor deze speler. In mijn ogen hadden we beter ook wat gerichter kunnen aankopen. Ik zie liever 3 gerichte aankopen, dan 6 voor de breedte.

Als je kijkt naar zijn ervaring, heeft hij slechts 28 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en hij is "toch al" 22 jaar oud. Daarbij zijn de statistieken ook niet om over een huis te schrijven voor een rechtsbuiten. 4 goals in 28 wedstrijden is mager.

Iemand die nog zal moeten groeien, en waarvan we moeten hopen dat het eruit zal komen, dat vind ik jammer.

 

+1/-0

Het lijkt me een jongen die je kort moet houden, maar dat is bv Kasanwirjo ook is het huidige Feyenoord wel toevertrouwd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 06 april 2024 om 12:50:

Het lijkt me een jongen die je kort moet houden, maar dat is bv Kasanwirjo ook is het huidige Feyenoord wel toevertrouwd.Met een goeie trainer moet dat lukken, denk ik. Ik maak me meer zorgen over zijn kwaliteiten en het niveau waar hij staat op zijn leeftijd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 03 april 2024 om 18:13:

Of het een gok is weet ik niet Feyenoord zal hem goed bekeken hebben en hij had de interesse van gerenommeerde clubs waaronder de top 3.

Vitesse zal wel overleven daarom is de KKD zo gek niet van daaruit moeten ze het helemaal opnieuw opbouwen bv met eigen jeugd.Het is idd een gok. Aan de andere kant zou het zonden zijn wanneer blijkt dat dit komende jaren de smaakmaker van de eredivisie zou blijken en je die zomaar hebt laten lopen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Raar verhaal, maar dat Feyenoord nu meer aantrekkingskracht heeft is een feit. Al zullen die Amsterdammers wel weer aanhaken de vraag is alleen wanneer nog zo'n seizoen lijkt me ook niet waarschijnlijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 13 mei 2024 om 22:32:

open/sluit de onderstaande quote:
Raar verhaal, maar dat Feyenoord nu meer aantrekkingskracht heeft is een feit. Al zullen die Amsterdammers wel weer aanhaken de vraag is alleen wanneer nog zo'n seizoen lijkt me ook niet waarschijnlijk.Lijkt mij idd ergvreemd als ze deze jongen doorverkopen.

 

+1/-0

"Volgens Algerijnse media"... :D

Misschien dat er iemand iets vanaf een minaret geblérd heeft?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:Dit is een clickbait voetbalsite vol onzin, misschien wel de meest onbetrouwbare site naast websites als voetbalzone en primeur etc. Totaal ongeloofwaardig.

 

+1/-0

Had een paar goede acties tegen Ajax. Aann andere kant is het tegenwoordig niet bijzonder wanneer je een Ajax verdediger wegspeelt.

 

+1/-0

Anis is gewoon een groot talent je weet nooit hoe hij zich verder ontwikkeld maar is niet teduur dus de gok waard.
Goed werk vd scouting.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Anis Hadj Moussa