Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 47 pagina's: 1 2 3 4 ... 40 41 42 43 44 45 46 47

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 12 november 2023 om 13:59:

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 10 november 2023 om 16:04:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 10 november 2023 om 14:23:

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 10 november 2023 om 14:02:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 10 november 2023 om 13:51:

Niet zo heel lang geleden was het grote verschil met het vorige jaar dat we nu wel de vleugels wel goed hebben bezet met goede vleugelspelers.
Nu paar wedstrijden verder moeten we alweer nieuwe halen.
Ik denk dat de vleugels wel goed bezet zijn en zou pas halen als je er 2 wegdoet.
Als je nou ook nog eens kijkt naar vorm en niet naar leeftijd dan is dat gewoon goed.

Enige wat me erg zorgen baart is de rechsback positie aangezien Slot het niet aandurft om Beelen gewoon centraal te zetten en geert op rechts.
Dan moet je maar een nieuwe halen.Wie is nou echt goed en beslissend als vleugelspeler bij ons? Ik vind ze allemaal tekort komen tot nu toe, ook de hier zo bewierookte Minteh. Sauer vind ik nog het meest potentie tonen, maar die krijgt amper kansen van Slot. Slory doet het goed bij de Oranje teams en Jong, maar krijgt ook geen kansen.

Dat we kwantitatief veel vleugelspelers hebben vind ik nog geen reden om dan niemand meer te halen, we missen daar toch echt kwaliteit. Als er nog een vleugelspeler bijkomt is dat ook een signaal naar Alireza en Dilrosun om hun heil elders te zoeken.

Rechtsback eens, al zou ik daar een kans geven aan Read. Maar ik vind dat we t.o.v. PSV een groter probleem hebben in de voorste linie, zij creëren veel makkelijker kansen met de kwalitatief betere vleugelspelers die zij hebben. Het is makkelijker spelen met spelers die met een individuele actie iets kunnen openbreken.Normaal gesproken zijn Sauer, Ivanu en Pax gewoon goed genoeg en heb je Stengs ook nog.Dit is nogal een stelling. Ivanusec heeft dat nog niet aangetoond. Natuurlijk is het te vroeg om hem af te schrijven, maar in de wedstrijden met een beetje weerstand viel hij me niet mee. En dan heb ik het vooral over zijn type spel: traag, zonder dynamiek en zonder diepte. Compleet anders dan Lang en Lozano bijvoorbeeld en het is de vraag of hij op deze manier gaat renderen. Voorlopig is hij niet de speler die het waard was om zo lang op te wachten en vind ik hem minder dan Idrissi. Ik hoop dat hij het tegendeel bewijst. En dan niet tegen Heracles, maar tegen Atletico thuis.

Ik vind Paixao op het moment verschrikkelijk slecht. Echt om te janken. Slappe hap met een huilgezicht, alsof hij zich niet uit een slechte periode kan knokken. En dat terwijl ik Paix fan ben.

Sauer is een groot talent dat meer kansen mag krijgen maar er ook nog niet is.

Ik vind ons op dit moment niet beter op de vleugels dan vorig jaar, terwijl dat wel het streven was.De eerste paar wedstrijden toen Iva begin te spelen waren fans , media overtuigd dat we een wereld speler hadden binnen gehaald.
Was ook erg goed.
Toen geblesseerd en komt nu terug maar maakt geen indruk verder.

Misschien niet helemaal eerlijk om hem te beoordelen op die laatste 2 wedstrijden toch?
En dan kom je met Idrissi, ja dan houdt de discussie op.
Dan gaan we praten over niveau Nec.Ik ben het meestal met je eens. Over Idrissi ben ik het eens en Ivanusec is inderdaad pas beter te beoordelen als we meer wedstrijden van hem hebben gezien. Toch mag je wel wat eerste conclusies trekken lijkt me.

Wat ik niet helemaal begrijp is dat je elders over het hoge doelpunten moyenne van PSV schrijft dat het puur ligt aan de kwaliteit/speelstijl van de tegenstander, maar dat niet (voor een deel) koppelt aan de individuele kwaliteit die bij PSV voorin rondloopt.

Dat is toch overduidelijk het grote verschil met onze selectie? Er loopt bij ons voorin kwaliteit rond, maar niet in dezelfde mate als PSV. Ook als het daar even minder lekker loopt blijven ze scoren. Dat is bij ons veel moeizamer. Ze hebben bij PSV altijd wel een speler die ze over de drempel helpt.

-Gimenez is natuurlijk de beste spits van de eredivisie, maar daaromheen vind ik het bij ons best mager.

-Ivanusec deed het aardig, maar heb je veel acties buitenom gezien op snelheid in de diepte? Hij lijkt veel meer een hangende vleugelspits, of een 10, dan een echte vleugelaanvaller.

-Paixao is in aanleg een goede vleugelspeler, maar als hij uit vorm is dan zie ik behalve Sauer geen geschikte vervanger.

-Minteh heeft het bij vlagen goed gedaan, biedt meer opties in de diepte met zijn snelheid, maar zijn overzicht is dan weer ronduit matig en hij mist creativiteit aan de bal.

-De rest komt überhaupt tekort en Slory lijkt onder Slot geen kansen te gaan krijgen (er bestaat een kans dat hij de nieuwe Summerville wordt).

 

+1/-0

Feyenoord en AZ mogen hopen op door Roger Schmidt afgeserveerde miljoenenaankoop

João Victor
Benfica legde in 2022 nog 9,5 miljoen euro op tafel om João Victor los te weken bij Corinthians. De inmiddels 25-jarige Braziliaanse verdediger werd gezien als de ideale vervanger van de naar Anderlecht vertrokken Jan Vertonghen, maar zijn komst pakte anders uit dan gedacht en lonkt er komende winterstop een vertrek voor Victor. Feyenoord en AZ hebben de beste papieren voor zijn komst.

Inmiddels anderhalf jaar na zijn komst staat de teller van Victor op slechts vier wedstrijden in dienst van Benfica. De verdediger speelde afgelopen seizoen een half jaar lang op huurbasis bij FC Nantes in de Ligue 1, maar ook na zijn uitleenbeurt komt Victor er niet aan te pas onder Roger Schmidt. De Duitse oefenmeester, die vaak een 3-5-2-formatie hanteert, geeft vaak de voorkeur aan Nicolás Otamendi, Morato en António Silva als centrale trio.

Voor Victor lijkt er voorlopig dan ook geen verandering in de situatie te komen. De mandekker speelde dit seizoen slechts 25 minuten en zit vaker op de tribune dan dat hij bij de selectie zit. De kans is dan ook groot dat Victor komende transferperiode mag vertrekken bij Benfica, dat duidelijk geen toekomst meer in de rechtspoot ziet.

Een transfer naar Feyenoord of AZ zou volgens de Career Tool van SciSports een uitkomst kunnen bieden voor de verdediger, die nog tot medio 2027 vastligt in Lissabon. Victor zou met zijn Skill van 61,1 kwalitatief zeker niet onderdoen van bijvoorbeeld Gernot Trauner (59,2) of Bruno Martins Indi (55,2) en daarmee bij beide clubs zeker op speelminuten kunnen rekenen. Bij Feyenoord lijkt de mandekker de meeste kansen op slagen te hebben. De Rotterdammers zijn op zoek naar een nieuwe rechter centrale verdediger en moeten daarbij ook rekening houden met een vertrek van David Hancko of Lutsharel Geertruida op termijn.

Naast het feit dat Victor in De Kuip vrijwel zeker is van speelminuten, lijkt zijn speelstijl uitermate goed aan te sluiten bij de filosofie van Arne Slot. Victor, die tevens als rechtsback uit de voeten kan, zal bij Feyenoord weinig aanpassingsproblemen ondervinden en in lengte van jaren basisspeler kunnen zijn. Dat is bij AZ wellicht niet het geval. De twee sterren op Potentiële Ontwikkeling tonen aan dat Victor een hoger niveau heeft dan de huidige selectie van de Alkmaarders, waardoor de overstap vermoedelijk alleen van tijdelijke aard zal zijn. De Braziliaan kan in Alkmaar weer minuten gaan maken, maar om zich door te ontwikkelen doet Victor er goed aan om elders aan de slag te gaan.

De xTV van João Victor
Om Victor los te weken bij Benfica, hoeven clubs niet te rekenen op de hoofdprijs. De Portugese topclub weet dat de verdediger vermoedelijk niet al te goed in de markt zal liggen, nadat hij afgelopen anderhalf seizoen amper minuten maakte. Dit is ook terug te zien in zijn Expected Transfer Value. De mandekker had afgelopen jaar nog een xTV van 9,9 miljoen euro, maar moet nu genoegen nemen met een waarde van 3,8 miljoen euro. Gezien de dalende lijn, lijkt de xTV van Victor de komende maanden nog verder te gaan zakken. Hierdoor is het niet uitgesloten dat de Braziliaan komende winter voor een spotprijsje op te pikken is.

 

+1/-0

Tijd om in de winterstop te gaan investeren en om door te selecteren. Het is mooi kut dat we door fucking Lazio zijn uitgeschakeld, maar de knip moet worden getrokken. Tweede worden is een must en de inhaalrace tov PSV begint nu.

Nieuwkoop, Lopez, Dilrosun, Alireza proberen te verpatsen. Van mij mogen Zerrouki en Ivanusc ook worden verkocht, maar dat is wat aan de vroege kant en wat Ivanusec betreft kan dat waarschijnlijk niet eens. Met die twee dan maar een indringend gesprek voeren dat het veel en veel beter moet, het is veel te slap allemaal. Hetzelfde geldt voor Paxao, die moet een schop onder z'n hol krijgen want hij presteert geen reet. Van de Belt verhuren, die moet spelen.

We hebben een twee backs nodig om Lopez en Nieuwkoop te vervangen. Verder tenminste een buitenspeler die aanzienlijk beter is dan dat we nu hebben. De rol die voor Ivanusec in gedachten was maar die hij op geen enkele manier waarmaakt. Het zal wel een illusie zijn, maar als we niets doen is PSV voorlopig wel uit zicht, ook volgend seizoen.

 

+1/-0

In Januari mis je ook Ueda en Minteh dan heb je wel stuk minder mogelijkheden voorin al vind ik ook dat Slot weer veel met de buitenspelers kloot zou liever zien dat de voorhoede gewoon vast staat.

 

+1/-0

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1166575/benfica-heeft-beet-argentijns-wonderkind-kiest-voor-portugees-kampioen.htmllink
https://www.elfvoetbal.nl/buitenland/283345/wie-is-het-nieuwe-zeventienjarige-talent-van-sl-benfica-gianluca-prestiannilink

Dit zou een aanwinst zijn geweest op de rechtsbuiten positie, uiteraard is deze specifieke speler nog onhaalbaar voor ons, maar dit vind ik wel de categorie waarin we moeten zoeken. Jong, talentvol, met veel restwaarde en doorgroeipotentie. Zo lopen er meer van dit soort talenten rond in Zuid Amerika waar we vroeg bij moeten zijn. Sinisterra hebben we ooit ook voor maar 2 miljoen euro opgepikt. Met de huidige scouting zie ik nog meer mogelijkheden voor ons.

Ik vind de recente aankopen van rond de 8-10 miljoen en midden twintig een wat riskante categorie, het zijn vaak spelers die uitblonken bij hun vorige clubs maar waar de groei misschien wel al een beetje uit is. Je moet dan hopen dat ze er direct staan en dat is weer net wat teveel gevraagd gezien dit Feyenoord onder Slot fysiek stappen heeft gezet richting de Europese subtop. Dan kan je beter een leeftijdscategorie daaronder scouten mijns inziens, ook dat zijn spelers die er misschien niet direct staan maar waar dan nog wel meer restwaarde en groei in zit.

Zo werken bijvoorbeeld Red Bull en Benfica al langer op deze wijze, het is het lucratievere transfermodel en vaak levert het hen ook sportief succes op.

 

+1/-0

Volgens mij was Sinisterra op advies van onze oud keeper, (ben z'n naam kwijt), gehaald.

 

+1/-0

Feyenoorders heb je ook overal. We zijn zelfs in Bangalore vertegenwoordigd. :B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 09 december 2023 om 00:14:

Volgens mij was Sinisterra op advies van onze oud keeper, (ben z'n naam kwijt), gehaald.Henk Timmer de ex van Marianne. ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 09 december 2023 om 11:20:

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 09 december 2023 om 00:14:
er
Volgens mij was Sinisterra op advies van onze oud keeper, (ben z'n naam kwijt), gehaald.Henk Timmer de ex van Marianne. ;)


Juist, Henk Timmer. Men had twijfels in Luis maar deed het heel goed bij ons, in casu een blessure.

 

+1/-0

Die Zeefuik heeft echt wel wat. Groot, snel en nog technisch ook. Heeft de scouting zitten slapen? Dat lees je her en der op de socials, ik vind dat te ver gaan. Typisch voetbal opportunisme. Ik ken de voorwaarden niet die AZ bedongen heeft maar als ze die gozer voor een relatief klein bedrag hebben overgenomen van Volendam hebben ze wel een goede slag geslagen. De opvolger van Pavlides hebben ze nu al in huis en hij is pas 19 of zo.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 08 februari 2024 om 11:01:

Die Zeefuik heeft echt wel wat. Groot, snel en nog technisch ook. Heeft de scouting zitten slapen? Dat lees je her en der op de socials, ik vind dat te ver gaan. Typisch voetbal opportunisme. Ik ken de voorwaarden niet die AZ bedongen heeft maar als ze die gozer voor een relatief klein bedrag hebben overgenomen van Volendam hebben ze wel een goede slag geslagen. De opvolger van Pavlides hebben ze nu al in huis en hij is pas 19 of zo.


De weg die Wieffer heeft afgelegd, van Excelsior naar Feyenoord en nu een van de beste Feyenoorders. Moller Wolfe, de linksback van AZ en van Rooy, de rechtsback van NEC, zijn spelers waar Feyenoord wat aan kan hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 08 februari 2024 om 11:07:

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 08 februari 2024 om 11:01:

Die Zeefuik heeft echt wel wat. Groot, snel en nog technisch ook. Heeft de scouting zitten slapen? Dat lees je her en der op de socials, ik vind dat te ver gaan. Typisch voetbal opportunisme. Ik ken de voorwaarden niet die AZ bedongen heeft maar als ze die gozer voor een relatief klein bedrag hebben overgenomen van Volendam hebben ze wel een goede slag geslagen. De opvolger van Pavlides hebben ze nu al in huis en hij is pas 19 of zo.


De weg die Wieffer heeft afgelegd, van Excelsior naar Feyenoord en nu een van de beste Feyenoorders. Moller Wolfe, de linksback van AZ en van Rooy, de rechtsback van NEC, zijn spelers waar Feyenoord wat aan kan hebben.


Die backs zijn echt pure middelmaat, totaal ongeschikt voor Feyenoord.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 08 februari 2024 om 11:01:

Die Zeefuik heeft echt wel wat. Groot, snel en nog technisch ook. Heeft de scouting zitten slapen? Dat lees je her en der op de socials, ik vind dat te ver gaan. Typisch voetbal opportunisme. Ik ken de voorwaarden niet die AZ bedongen heeft maar als ze die gozer voor een relatief klein bedrag hebben overgenomen van Volendam hebben ze wel een goede slag geslagen. De opvolger van Pavlides hebben ze nu al in huis en hij is pas 19 of zo.Had hem graag bij ons gezien, half jaartje als 3e spits en stormram, volgend jaar tweede spits achter Ueda. Maar helaas. Ook gisteren zag je weer hoe hij gewoon niet van de bal te zetten is en een heerlijk schot heeft. Uiteraard nog voldoende te leren, maar dit wordt er eentje hoor.

 

+1/-0

Toch eens een naam er in gooien: Calvin Verdonk.

In eerste instantie zou je zeggen: Te licht...

Toch heeft die de afgelopen periode wel een goede ontwikkeling doorgemaakt en een goede trap/voorzet in de benen.
Om een of andere reden blijf ik hem wel volgen telkens en hij gaat altijd vol in de strijd.

Zou het wat voor ons zijn, misschien niet voor de basis, maar wel voor de breedte?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 08 februari 2024 om 11:18:

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 08 februari 2024 om 11:01:

Die Zeefuik heeft echt wel wat. Groot, snel en nog technisch ook. Heeft de scouting zitten slapen? Dat lees je her en der op de socials, ik vind dat te ver gaan. Typisch voetbal opportunisme. Ik ken de voorwaarden niet die AZ bedongen heeft maar als ze die gozer voor een relatief klein bedrag hebben overgenomen van Volendam hebben ze wel een goede slag geslagen. De opvolger van Pavlides hebben ze nu al in huis en hij is pas 19 of zo.Had hem graag bij ons gezien, half jaartje als 3e spits en stormram, volgend jaar tweede spits achter Ueda. Maar helaas. Ook gisteren zag je weer hoe hij gewoon niet van de bal te zetten is en een heerlijk schot heeft. Uiteraard nog voldoende te leren, maar dit wordt er eentje hoor.Ik hoop wel dat er nog een eerste spits gehaald gaat worden, want met UEDA win je de oorlog echt niet. Doet het aardig voor Japan, in Azië een van de beste landen, maar Europees zouden ze er niet toe doen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dn_Kraaij schreef op 08 februari 2024 om 12:15:

(...)Ik hoop wel dat er nog een eerste spits gehaald gaat worden, want met UEDA win je de oorlog echt niet. Doet het aardig voor Japan, in Azië een van de beste landen, maar Europees zouden ze er niet toe doen.Ueda verdient nog wel een échte kans als spits, wanneer Giménez vertrekt.
Al is het alleen maar om zijn prijskaartje te rechtvaardigen en gedeeltelijk terug te verdienen.

Lequincio Zeefuik heeft zich leuk geprofileerd afgelopen maanden, en daardoor een mooie transfer gemaakt naar AZ. Maar die heeft een ontzettend lange weg te gaan, en het kan nog alle kanten op. Fysiek is hij enorm, maar dat is ook zijn valkuil. Lukaku was ooit ook een gigant, maar kan zich inmiddels onderscheiden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 08 februari 2024 om 13:14:

open/sluit de onderstaande quote:

Dn_Kraaij schreef op 08 februari 2024 om 12:15:

(...)Ik hoop wel dat er nog een eerste spits gehaald gaat worden, want met UEDA win je de oorlog echt niet. Doet het aardig voor Japan, in Azië een van de beste landen, maar Europees zouden ze er niet toe doen.Ueda verdient nog wel een échte kans als spits, wanneer Giménez vertrekt.
Al is het alleen maar om zijn prijskaartje te rechtvaardigen en gedeeltelijk terug te verdienen.

Lequincio Zeefuik heeft zich leuk geprofileerd afgelopen maanden, en daardoor een mooie transfer gemaakt naar AZ. Maar die heeft een ontzettend lange weg te gaan, en het kan nog alle kanten op. Fysiek is hij enorm, maar dat is ook zijn valkuil. Lukaku was ooit ook een gigant, maar kan zich inmiddels onderscheiden.Naar mijn mening voldoet Ueda niet aan de kwaliteitsstandaard die we zouden moeten nastreven. Zijn prestaties tijdens invalbeurten dit jaar zijn ontoereikend gebleken, en vorig jaar scoorde hij slechts 18 doelpunten in 34 wedstrijden in België. In dit seizoen hebben Gimenez, Pavlidis en de Jong al datzelfde aantal doelpunten behaald vóór de winterstop...

Feyenoord heeft meestal goede centrumspits
Als je nu buitenspelers hebt die consistent doelpunten maken, dan lijkt een centrumspits die meer dan 25 doelpunten scoort misschien minder essentieel. Echter, het verleden heeft aangetoond dat we voornamelijk afhankelijk zijn van de centrumspits (en dit is al geruime tijd het geval). Denk aan spelers als Pelle, Guidetti, Kuyt, Jørgensen en Gimenez.

Als we naar de statistieken van Ueda kijken, lijkt hij eerder te passen in het rijtje met spelers zoals Kramer, Kâzım-Richards, Te Vrede en Castaignos.

Als we twee goede buitenspelers hebben, is het acceptabel dat een centrumspits tussen de 15-20 doelpunten per seizoen maakt. Echter, gezien ons spelbeeld van de laatste jaren (en onze huidige buitenspelers), is het noodzakelijk dat een centrumspits meer doelpunten maakt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dn_Kraaij schreef op 08 februari 2024 om 13:42:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 08 februari 2024 om 13:14:

open/sluit de onderstaande quote:

Dn_Kraaij schreef op 08 februari 2024 om 12:15:

(...)Ik hoop wel dat er nog een eerste spits gehaald gaat worden, want met UEDA win je de oorlog echt niet. Doet het aardig voor Japan, in Azië een van de beste landen, maar Europees zouden ze er niet toe doen.Ueda verdient nog wel een échte kans als spits, wanneer Giménez vertrekt.
Al is het alleen maar om zijn prijskaartje te rechtvaardigen en gedeeltelijk terug te verdienen.

Lequincio Zeefuik heeft zich leuk geprofileerd afgelopen maanden, en daardoor een mooie transfer gemaakt naar AZ. Maar die heeft een ontzettend lange weg te gaan, en het kan nog alle kanten op. Fysiek is hij enorm, maar dat is ook zijn valkuil. Lukaku was ooit ook een gigant, maar kan zich inmiddels onderscheiden.Naar mijn mening voldoet Ueda niet aan de kwaliteitsstandaard die we zouden moeten nastreven. Zijn prestaties tijdens invalbeurten dit jaar zijn ontoereikend gebleken, en vorig jaar scoorde hij slechts 18 doelpunten in 34 wedstrijden in België. In dit seizoen hebben Gimenez, Pavlidis en de Jong al datzelfde aantal doelpunten behaald vóór de winterstop...

Feyenoord heeft meestal goede centrumspits
Als je nu buitenspelers hebt die consistent doelpunten maken, dan lijkt een centrumspits die meer dan 25 doelpunten scoort misschien minder essentieel. Echter, het verleden heeft aangetoond dat we voornamelijk afhankelijk zijn van de centrumspits (en dit is al geruime tijd het geval). Denk aan spelers als Pelle, Guidetti, Kuyt, Jørgensen en Gimenez.

Als we naar de statistieken van Ueda kijken, lijkt hij eerder te passen in het rijtje met spelers zoals Kramer, Kâzım-Richards, Te Vrede en Castaignos.

Als we twee goede buitenspelers hebben, is het acceptabel dat een centrumspits tussen de 15-20 doelpunten per seizoen maakt. Echter, gezien ons spelbeeld van de laatste jaren (en onze huidige buitenspelers), is het noodzakelijk dat een centrumspits meer doelpunten maakt.Dat Ueda 18 keer scoorde in een wat defensievere competitie bij een kleinere club is mijns inziens niet een statistiek die hem diskwalificeert, maar hij is bij uitstek een spits die zelf nauwelijks iets creëert en goede aanvoer nodig heeft. Bij ons is dat momenteel niet het geval. Ook is hij niet dusdanig compleet als spits dat hij zelf wat zou kunnen creëren. Daarom had zo'n Rodriguez, die dat wel in zich heeft, een toegevoegde waarde kunnen zijn.

Als topclub moeten we zorgen dat het én én is. Zowel een goede centrumspits (en backup) en goede vleugelaanvallers. Momenteel is Gimenez de enige die voldoet en hebben we één vleugelaanvaller met de potentie om te voldoen (Sauer). De rest voldoet niet aan het vereiste niveau. Komende zomer zal er een enorme renovatie van de aanval moeten plaatsvinden.

 

+1/-0

Niet allen de aanval. Er staan nogal wat spelers in de spotlights, zoals Wieffer, Timber, Geertruida, Hancko en Hartman. Daarnaast wordt Trauner er ook niet jonger op en blijkt toch blessuregevoelig.
Ik verwacht dat het hele elftal weer op de schop gaat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Sobat schreef op 09 februari 2024 om 13:18:

Niet allen de aanval. Er staan nogal wat spelers in de spotlights, zoals Wieffer, Timber, Geertruida, Hancko en Hartman. Daarnaast wordt Trauner er ook niet jonger op en blijkt toch blessuregevoelig.
Ik verwacht dat het hele elftal weer op de schop gaat.Het hangt natuurlijk allemaal af van de clubs die interesse tonen, en hoeveel ze voor de betreffende speler bieden. Wat Feyenoord afgelopen zomers goed deed, was na een aantal transfers naar buiten brengen dat er niet méér mochten vertrekken. Dat schept duidelijkheid en drijft de prijs verder op.

Zo moet de club dat ook weer doen, want je moet niet je halve elftal kwijt raken.

Ik denk dat Feyenoord Hancko, Hartman en Timber moet kunnen behouden komende zomer. De eerste heeft net verlengd, Timber is pas dit seizoen onbetwist basisspeler, en ik denk dat Hartman ook nog niet bewust bezig is met een transfer.

Wieffer, Geertruida en Giménez zullen verkocht worden, verwacht ik. Als Trauner nog een keer een stap wil maken en er toont een buitenlandse club interesse, moet je daar ook niet voor gaan liggen denk ik. En ik denk dat Feyenoord er goed aan zou doen om wat andere spelers te laten 'afvloeien' indien die mogelijkheid zich voordoet. Al dan niet tijdelijk, middels een verhuur.

Er komen ook een aantal spelers 'terug' van verhuur. Daarvan moet je ook gaan inventariseren of ze zich ontwikkeld hebben en in aanmerking komen voor een plek in selectie die voldoende perspectief biedt. Of dat je ze wéér verhuurd, al dan niet op een hoger niveau.

Ik heb Wålemark een beetje afgeschreven. Kasanwirjo verdient nog een kans in mijn ogen, zeker als Geertruida vertrekt. Pedersen zou kunnen terugkeren als Sassuolo degradeert; maar dan wordt het erg dringen op rechtsachter. Tsoungui vind ik een zeer interessante speler, al is het lastig inschatten of hij al klaar is voor Feyenoord. Bullaude heb ik echt een zwak voor, maar ook op zijn positie is het dringen.

Het wordt weer een interessante puzzel van de zomer!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 47 pagina's: 1 2 3 4 ... 40 41 42 43 44 45 46 47

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord