Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 23 24 25 26 27

open/sluit de onderstaande quote:

knakkie schreef op 02 april 2021 om 22:13:

Die Van de Ven kan er niet veel van. Die gozer is kleurenblind, alles ging naar een geel shirt ipv een oranje shirt. Hij wordt aardig gehypt maar ikhoop niet dat ie onze kant opkomt.


Hij zag er gisteren twee keer niet goed uit inderdaad. Hendriks had gisteren ook al niet zijn dag.

 

+1/-0

Geef eigen jeugd meer kansen. Burger, Hendriks gewoon eens proberen als verdedigers en ogen open houden voor Nederlandse goedkope spelers met mogelijkheden als verdediger.
Verdedigers kan je prima zelf opleiden. Doen we ook met Malacia en Geertruida.

Met de jeugdopleiding is niet veel mis. We moeten enkel jeugd beter belonen en ze mogelijkheden geven om te spelen tegen tegenstanders van hogere weerstand en hen beter individueel begeleiden met een goed cariere plan zodat ze minder snel weg lopen naar andere clubs.

Nu in het eerste vooral door selecteren. De selectie te gelde maken. En transfervrije spelers verzamelen en smeden tot een team.

Volgend seizoen kan dit (transfervrije) team als je snel handelt:
Uiteraard zijn dit aangegeven mogelijke opties in de selectie per positie voor volgend seizoen. Selecteer uiteindelijk 2/3 spelers uit onderstaande opties per positie.

------Kalou/Assaidi/Emnes---------Benteke/Bony/Barazite/Zivkovic--------Berghuis/Ola John/Lumu/Honda------

----------Dembele/Willems/Drenthe------------------------------Mirallas/De Guzman/van Ginkel/Toornstra
---------------------------------------Fer/Donk/Ebecilio/(Fellaini)/(Clasie)--------------------------------------------

van Aanholt/Malacia---(Pieters)/Leemans/Burger/Hendriks/van der Meer---Kabasele/Geertruida/Boogarde---(janmaat)/van der Wiel/Wildschut

Spelers tussen haakjes zijn mss te halen bij degradatie of als hun optie niet word gelicht.
Je kan Leandro Bacuna nog als mogelijke huur optie zien als rechts back. En Kongolo of BMI als huuropties links centraal mochten je goedkope opties of eigen jeugd niet voldoen.

Dan heb je een prima team die allemaal vaardig zijn in de Nederlands taal voor een goeie communicatie in het veld (wat dit seizoen soms ook een probleem bleek te zijn) en hebben de aanwinsten ervaring bij of goeie clubs of eredivisie subtop niveau.

Saneer je alle ballast uit de huidige selectie en verkoopt ze. Hou je miljoenen over om je begrotingsgaten te dichten en wellicht nog een echte versterking te kopen. (al heb ik 0 vertrouwen in onze scouting of TD dat ze kunnen beoordelen welke spelers een versterking zijn voor Feyenoord)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10 april 2021, 23:34:28.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 23 24 25 26 27

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord