Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Transfervisie

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Nee da's niks

 

+1/-0

Gaan voor transfervrije en huur spelers en eigen jeugd en een jong feyenoord in de voetbal pyramide. En na jong feyenoord zelfs jeugd nog verhuren maar wel met goeie Feyenoord begeleiding en een trainer die ze ook op de club extra trainingen geeft om ze beter te maken.

Zoek eerst versterkingen in nederland. Enkel geld uitgeven aan goedkope jonge spelers met potentie en ervaren gearriveerde spelers die bewezen hebben echt iets toe te kunnen voegen aan Feyenoord 1.

Td functie afschaffen. Gaan voor 3 professionals met minder taken.

Een technisch manager die de staf samen stelt en de coaches benoemt. OOk staf en coaches en spelersgroep beoordeeld en zich bezig houd met innovaties.

Een hoofd spelers beleid die een netwerk onderhoud en de scouting sturing geeft en opnieuw op tuigt.

Een professioneel onderhandelaar die aan en verkopen doet en contracten onderhandeld.

de hoofd jeugd opleidingen de technisch manager en de hoofd spelers beleid maken samen een speel visie voor feyenoord met per positie waar een speler aan moet voldoen en hoe Feyenoord wil spelen. Daar word naar opgeleid en naar gescout en staf en coach op aangetrokken.

Scouting laat je doen door studenten bewegingswetenschappen die je naar de nederlandse velden stuurt en filmpjes en rapporten laat maken over spelers. Met een gestandaardiseerde lijst waar op ze moeten letten aan de hand van de gemaakte Feyenoord voetbalvisie. (goedkope en goeie scouting).

Commissarissen anders inrichten.
2 vand e vrienden van feyenoord (groot investeerders) een financiele man en een commerciele man met verstand van bedrijfsvoering en bouwprojecten en een commercieel netwerk heeft.

2 verkozen door skybox houders en seizoenkaart houders verkiesbaar door een lijst samengesteld door de supporters vereniging. 1 verstand van jeugd opleiding 1 verstand van coaching en staf.

1 verkozen Feyenoord prominent met Feyenoord verleden als coach of speler verkozen door iedereen die de vorige commissaris periode geld bestede aan feyenoord (donateurs, investeerders, seizoenkaarthouders, mensen met een skybox, kopers van merchandise etc. Voor behoud van de Feyenoord identiteit.

AD aanstellen met criteria het kennis van bedrijfsvoering, bouw projecten en voetbalkennis achtergrond.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28 oktober 2019, 20:22:38.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Transfervisie