Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Miguel Araujo

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

open/sluit de onderstaande quote:

Carlos Gonzales, zaakwaarnemer van Miguel Araujo, is momenteel in Nederland om te onderhandelen met Feyenoord. De Rotterdammers willen de 24-jarige verdediger Araujo graag vastleggen. De speler zelf is vannacht aangekomen op Schiphol en wacht momenteel de onderhandelingen af in een hotel.

Volgens Gonzales heeft Feyenoord te maken met flinke concurrentie en azen diverse clubs op de international van Peru. "Als alles naar wens verloopt, kan het komend weekend of maandag rond zijn. Ik kan niet bevestigen dat het een Nederlandse club wordt, want er zijn ook aanbiedingen uit België, Frankrijk en Griekenland. Nantes heeft toenadering gezocht, maar er is nog niets besloten. We sluiten niets uit.''

De stopper van Allianz Lima ligt nog tot het einde van 2019 vast bij de club uit Peru, waardoor de zeventienvoudig international mogelijk voor een laag bedrag de overstap kan maken naar Europa. Araujo speelde afgelopen zomer twee wedstrijden op de Copa America.Afgaande op zijn carrière tot dusver lijkt me dit een dramatisch slechte speler. Snap ook niet voor welke vacature deze dan gehaald zou moeten worden. Of zijn ook Geertruida, Botteghin en/of Al Behk op weg naar de uitgang?

 

+1/-0

geloof hier niets van, vast een zaakwaarnemer die marktwaarde probeert op te kloppen. Als die Senesi-knakker komt dan heb je met Ié, Van Beek, Botteghin, Geertruida, Johnston en Hendriks echt wel voldoende verdedigers.

 

+1/-0

Geloof er ook niks van die zaakwaarnemer probeert gewoon zijn spelers binnen te loodsen. Hij zal vast ook nog wel een spits in de aanbieding hebben, zodat ze een leuk panfluitclubje kunnen oprichten.

 

+1/-0

Zou onze Sjakie zo gehaaid zijn dat hij heeft aangeboden dat de zaakwaarnemert de naam Feyenoord mag misbruiken om zijn troep elders te kunnen slijten, als Tapia dan maar wel bijtekent? Briljant.

 

+1/-0

De speler in kwestie is wel geland in Nederland, Twente zou ook geïnteresseerd zijn

 

+1/-0

Heel Europa zit er achter aan volgens die zaakwaarnemer.

 

+1/-0

Ik zie het aanstaande zondag wel
Als Feyenoord zich plaatst voor de E.L. vanavond.
Hoop ik dat ze morgen met Senesi komen.
Maar dit lijkt mij meer een zaakwaarnemer die de prijs omhoog aan het praten is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

weshoofd schreef op 29 augustus 2019 om 15:48:

Zou onze Sjakie zo gehaaid zijn dat hij heeft aangeboden dat de zaakwaarnemert de naam Feyenoord mag misbruiken om zijn troep elders te kunnen slijten, als Tapia dan maar wel bijtekent? Briljant.Was men in het technisch hart maar zo briljant xD

Hoe dan ook lijkt me dit inderdaad geen versterking. Kappe met al die aangewaaide matige meuk uit zuid america. Het lijkt gewoon een marketing truuc 1 echt goeie speler kennen (senesi) en als voorwaarde ook nog andere matige spelers moeten halen of er bij proberen te slijten. Trap er niet in!

Gewoon een vacante reserve positie rechts back opvullen met spelers uit de selectie, geertruida, hall of toornstra en narsingh opleiden tot back up back bij nood. Narsingh zou dat met zijn voorzet en snelheid zeke moeten kunnen.

 

+1/-0

Als senesi niet komt waarop het nu wel lijkt is dit misschien wel zijn vervanger.
Zou wel echt Feyenoord zijn.

 

+1/-0

Een Charisteasje?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Miguel Araujo