Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Oussama Idrissi

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Spanjaarden kijken met open mond naar Feyenoord
NET BINNEN

Eerlijkheid gebiedt ons gewoonweg om te zeggen dat Oussama Idrissi best goed aan zijn verhuurperiode bij Feyenoord is begonnen. De linksbuiten wordt met de week beter én beslissender, met doelpunten en assists. En in Andalusië weten ze niet wat ze meemaken.

Idrissi is natuurlijk eigendom van Sevilla, maar oefenmeester Julen Lopetegui had hem niet nodig en hij werd naar Rotterdam-Zuid gestuurd... "Maar in de Eredivisie laat hij zien dat hij wel degelijk kan voetballen", aldus het plaatselijke medium La Colina de Nervión. "Hij maakt doelpunten, geeft assists en is een van de 'aanvalssterren' van Feyenoord."

In 2020 transfereerde de vleugelspits voor behoorlijk wat poen van AZ naar Sevilla: "Maar hij kon zich niet aanpassen aan wat Lopetegui aan hem vroeg en werd al vrij snel weer uitgeleend aan Ajax." Daarna keerde Idrissi terug naar het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán: "Hij begon een paar keer in de basis, maar werd opnieuw verhuurd, dit keer aan Cádiz."

Problemen

Nu speelt Idrissi dus op huurbasis voor Feyenoord en bij La Colina de Nervión denken ze dat Sevilla misschien wel een grote fout heeft gemaakt: "Hij had het nu best goed kunnen doen in het Ramón Sánchez Pizjuán. Lucas Ocampos vertrok en Sevilla heeft Adnan Januzaj aan de selectie toegevoegd, maar hij maakt nog geen indruk. Jesús Corona is geblesseerd, Suso is niet wedstrijdfit en Erik Lamela is de ene week goed, de andere slecht. Idrissi had echt niet misstaan in de selectie van Lopetegui..."

Sevilla staat momenteel vijftiende in de Primera División, vandaar ook de kritiek.

 

+1/-0

Weet iemand hoe het met zijn herstel gaat?

Je hoort er helemaal niks over momenteel.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 04 december 2022 om 13:00:

Weet iemand hoe het met zijn herstel gaat?

Je hoort er helemaal niks over momenteel.Is nu bijna twee maanden, revalidatie duurt van een paar weken (bij een lichte overrekking) tot drie maanden, als de hamstring volledig door- of afgescheurd is.

Idrissi fit zou Slot erg helpen in de strijd om de titel.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Spelers » Oussama Idrissi