Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Igor Paixão

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 12 oktober 2022 om 23:53:

Volgens Slot verloopt communicatie met de 22-jarige buitenspeler moeizaam. Hij is namelijk ook de Engelse taal niet machtig.

Hij wil daarmee aangeven waarom Igor de verwachtingen bij Feyenoord voorlopig nog niet waar maakt, wel slim om de druk zo bij die jongen wat weg tehalen.Slot zei ook dat minuten maken (en dus aan elkaar wennen in het veld) een van de recepten was om dit op te lossen. Dus we gaan hem nog wel vaker zien invallen denk ik.

 

+1/-0

Ik vind dat je pas echt iemand zijn kwaliteiten kan zien en beoordelen als een speler een serie basisplaatsen -en daarmee dus heel veel vertrouwen- krijgt. Zoals dat destijds ook Sinisterra ontzettend hielp bij zijn definitieve doorbraak in het eerste. Zijn eerste invalbeurt tegen Lazio vond ik zeer goed, ik kan me niet voorstellen dat hij als gevaarlijkste buitenspeler in de Braziliaanse competitie (ook qua statistieken) een miskoop zal zijn.

 

+1/-0

Idd en nu Idrissi weg is tot januari, zal zijn speeltijd nog wel toenemen ook. Het is ook niet alleen de taal van de favela naar Rotterdam-Zuid is gewoon erg grote stap. Hetzelfde gold voor Danilo toen hij naar NL kwam ook opgegroeid tussen de drugsdealers voetbal of MMA is hun enige uitweg.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13 oktober 2022, 11:36:39.

 

+1/-0

Ik denk dat we nog heel veel plezier gaan beleven met Paixao. Heeft een individuele actie, kan een goal maken en kan ook nog aardig koppen ondanks zijn geringe lengte. Ik vind hem nu al verder dan Sinisterra in zijn eerste jaar.

 

+1/-0

Denk dat Slot hem het rollebollen ook wel afleert, dat kan je alleen doen als je echt hard geraakt wordt. Zijn ontwikkeling is mooi om tezien en ook een symphatiek ventje.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 09 februari 2023 om 13:59:
Ik vind hem nu al verder dan Sinisterra in zijn eerste jaar.


Paixao is wel 2 jaar ouder dan Sini bij komst naar Feyenoord. Dat maakt op die leeftijd een zeer groot verschil.

 

+1/-0

Ook tig keer duurder dus mag wel stuk verder zijn.
Wat ik wel jammer vind is dat dribbels zo geprezen werden en wat je zag op youtube was behoorlijk indrukwekkend maar moet eerlijk zeggen kan me geen dribbel herinneren dit voetbal jaar van hem.
Ik had bij Sini wel gelijk dat ik wat zag wat me gelijk beviel ,dat heb ik bij Paix nog wat minder maar komt hopelijk nog.
Maar kan komen omdat mijn verwachtingen wel hoger liggen bij Paix.

 

+1/-0

Sinds zijn gedwongen wissel de laatste wedstrijd heb ik niets meer over Paixao gehoord qua blessure. Hij is gewoon wedstrijdfit?

 

+1/-0

Kwam veel gevaar van hem af toen hij vanaf rechts speelde.

 

+1/-0

Schitterende actie zeg, daar liet hij even z'n potentie zien. Hij was inderdaad heel dreigend, misschien dat hij weer toe is aan een basisplaats.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 09 maart 2023 om 23:27:

Kwam veel gevaar van hem af toen hij vanaf rechts speelde.


Vanaf de rechterkant komt hij beter tot zijn recht.

 

+1/-0

Goed ingevallen. Moet wel zeggen dat in de laatste fase de ruimtes groter werden, en daar komt zijn spel dan goed tot zijn recht.

 

+1/-0

Dit wordt weer een pareltje, waardige opvolger Sinisterra.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 april 2023 om 17:00:

Dit wordt weer een pareltje, waardige opvolger Sinisterra.OverSini gesproken die heeft het echt moeilijk bij het degradatievoetbal van Leeds. Speciaal MOTD gekeken om Sini te zien spelen maar die kwam in de hele (ruime) samenvatting van Arsenal-Leeds niet voor terwijl hij toch 65 minuten op het veld stond.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 02 april 2023 om 17:24:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 april 2023 om 17:00:

Dit wordt weer een pareltje, waardige opvolger Sinisterra.OverSini gesproken die heeft het echt moeilijk bij het degradatievoetbal van Leeds. Speciaal MOTD gekeken om Sini te zien spelen maar die kwam in de hele (ruime) samenvatting van Arsenal-Leeds niet voor terwijl hij toch 65 minuten op het veld stond.tijd geblesseerd geweest, volgens mij daarom sinds lange tijd weer basis/hele wedstrijd. Als ze maar niet degraderen

 

+1/-0

Ik vond Paixao vandaag heel sterk spelen. Hij is extreem balvast, heeft een uitstekend overzicht en hij weet zeer frequent gevaarlijke situaties te creëren met een functionele actie. Wat je soms wel mist is de versnellende actie na de actie, zoals Sinisterra die had voor zijn grootste knieblessure (toen hij bijvoorbeeld Dumfries volledig zoek speelde thuis tegen PSV). Als hij dat en meer rendement weet toe te voegen aan zijn spel kan hij mogelijk een Sinisterra achtige transfer maken.

 

+1/-0

Hij is wel een straatvoetballer hoor echte Braziliaan maar gelukkig geen vervelend gassie als Antony. Geldt ook voor Danilo prima gasten!

 

+1/-0

Wordt met de week beter.

 

+1/-0

Geniet steeds meer van dit mannetje. Wat mij betreft mag hij eerder dan Ali opgesteld worden. Echt een smaakmaker, die hoog kan springen bij het koppen, kan slalommen door verdedigingen, levert prima voorzetten, scoort ook goals, omdat hij ook voor de goal een neusje heeft. Kortom, ik hoop dat deze jongen volgend jaar ook in de selectie zit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 17 april 2023 om 17:18:

Geniet steeds meer van dit mannetje. Wat mij betreft mag hij eerder dan Ali opgesteld worden. Echt een smaakmaker, die hoog kan springen bij het koppen, kan slalommen door verdedigingen, levert prima voorzetten, scoort ook goals, omdat hij ook voor de goal een neusje heeft. Kortom, ik hoop dat deze jongen volgend jaar ook in de selectie zit.Inderdaad vooral zijn voorzetten zijn opvallend, hij speelt ook onbevangen. Je ziet dat de Zuid-Amerikanen goed begeleid worden wss ook buiten het veld.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Spelers » Igor Paixão