Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Aliou Baldé

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 03 juli 2022 om 00:39:

Bozenik, Conteh, Balde, Antonucci had er wel wat van verwacht helaas kunnen we ze allemaal afschrijven.Inderdaad, het risico van de vijver waaruit wij moeten vissen. Soms heb je geluk zoals met kale klets en de Noren maar vaker heb je een zeperd. Met Wieffer moet je het ook maar afwachten, het zijn gewoon gokjes en hopen dat het goed uitpakt.

 

+1/-0

In elk geval is Wieffer een Nederlander, hij weet wel wat er bij Feyenoord van hem verwacht wordt maar je weet het niet of hij goed in de groep past.

 

+1/-0

Mischien was ik tevroeg met Balde afteschrijven. Eerste invalbeurten toen hij er net was wat ik nog weet zag er wel veelbelovend uit hij is lekker snel.

Baldé: ''Ik denk dat ze in Rotterdam ook tevreden zijn''

Aliou Baldé trainde afgelopen week weer mee met FC Dordrecht. De huurling van Feyenoord was opgeroepen voor Senegal onder 23 en kreeg toestemming om twee wedstrijden te spelen tegen Burkina Faso. Baldé kreeg in totaal 83 minuten speeltijd.

''Het was de eerste keer dat ik voor Senegal onder 23 was geselecteerd'', vertelt Baldé in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ik heb er altijd van gedroomd om voor mijn land uit te komen. Ik ben gevraagd op basis van mijn recente prestaties bij FC Dordrecht en ben blij dat de club heeft meegewerkt om mij die twee wedstrijden te laten spelen. Daarover heb ik goed met de trainer gesproken en met hem heb ik ook tijdens mijn verblijf in het buitenland contact gehad.''

De 19-jarige Baldé voelt zich helemaal thuis bij FC Dordrecht. ''Ja, ik voel me heel gelukkig hier, ik beleef een mooie voetbalperiode. Ik voel me echt onderdeel van de club, hoewel ik huurspeler ben. De mensen hier geven mij vertrouwen, ik ben ook helemaal zonder blessures en daardoor loopt het lekker. Vanuit Feyenoord is er af en toe contact hoe het hier met mij gaat. Ik denk dat ze in Rotterdam ook tevreden zijn over hoe het nu gaat.''

 

+1/-0

Balde, Azarkan, Slory, Taabouni toch wel interessante opties voor de toekomst benieuwd wie Feyenoord 1 gaat halen.

 

+1/-0

Weer gescoord voor Dordt, 6 goals in 10 wedstrijden netjes.
Maakt nu ook een volwassen indruk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 12 december 2022 om 01:41:

Weer gescoord voor Dordt, 6 goals in 10 wedstrijden netjes.
Maakt nu ook een volwassen indruk.


Prima rendement inderdaad, mag weg volgens 1908. Dus goed voor z'n transferwaarde lijkt me?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Spelers » Aliou Baldé