Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Jan Arie van der Heijden

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Jan-Arie van der Heijden heeft meer duidelijkheid gegeven over zijn vertrekwens. De directie van Feyenoord heeft aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de verdediger en Van der Heijden is van mening dat de rollen nu worden omgedraaid.

Sjaak Troost is naar Van der Heijden en zijn zaakwaarnemer toegestapt met de mededeling dat hij deze zomer transfervrij mag vertrekken en zelfs haast moest maken met het vinden van een nieuwe club omdat Feyenoord al druk bezig was met een opvolger en salarisbudget wilde creëren. Diverse clubs zijn concreet voor de verdediger.

''Feyenoord heeft zelfs meegeholpen om een club te zoeken. De club kan met de besparing van mijn salaris ruimte creëren voor een nieuwe speler. Geen probleem, dan moet ik om me heen gaan kijken. Maar door nieuwe blessures ben ik nu weer basisspeler en zou ik plotseling niet meer weg kunnen.''

''De situatie is 180 graden gedraaid en daar ben ik niet blij mee,'' vervolgt Van der Heijden in gesprek met De Telegraaf. ''Ik heb een aflopend contract en het initiatief om te breken is bij Feyenoord vandaan gekomen. Niet bij mij.'' Van der Heijden wacht nog altijd op medewerking van Feyenoord.
Botte bijl hoor, die Sjaak.

 

+1/-0

Had deze man gewoon verkocht en Juste centraal gezet, dan was het hele probleem opgelost. Onbegrijpelijk hoe Feyenoord te werk gaat.

 

+1/-0

Eerst het verhaal rond Tapia, en nu dit. Meneer Troost gaat lekker zo.

 

+1/-0

Het is toch niet meer dan logisch dat hij even moet wachten nu er twee geblessseerd zijn. We hebben alleen twee jeugdspelers achter de hand met 0 ervaring, die jongens moet je gewoon verhuren.

Gewoon even geduld hebben Baco je hebt nog tijd zat, transfervrij kan hij ook na 31 augustus gewoon een contract tekenen bij een club. We moeten eerst zorgen dat we Europees een ronde verder komen.

 

+1/-0

Het is voor ons logisch maar Troost het gevraagd op te schieten. Als hij dat gedaan had was hij er al niet meer.
Ik snap wel dat hij gefrusteerd is dat hij nu niet meer weg kan voorlopig.

 

+1/-0

Leuk joh, weer zo'n incapabele knurft of de stoel van TD. Interim, maar toch.

Laat die gozer dan ook gewoon gaan. Gooi er nou desnoods een jonge gozer in. Veel slechter kan het toch echt niet. van der Heijden op 100% is al niet veel maar, laat staan op 70%.

 

+1/-0

In het huidige voetbal zijn van der Heijden en Botteghin niet meer te houden. Maar ja met het huidige budget en jeugdspelers zijn er geen alternatieven op korte termijn. Van mij mag hij dus vertrekken. Als je dus de enige speler (lees st. Juste) met snelheid laat vertrekken dan ben je verkeerd bezig mijn inziens.

 

+1/-0

Doei Baco succes bij je volgende club! We zullen je niet echt missen.

 

+1/-0

Zo snel mogelijk verkopen, gaan we niks aan missen.

 

+1/-0

Jan-Arie bedankt!
En nu doorselecteren.

 

+1/-0

Graag een S T R E E P door deze speler. Jaap laat hem svp G A A N !!!!!!!!!!!!!!!

 

+1/-0

Home of history, bitte (!)

 

+3/-0

Vandaag heeft van der Heiden weer laten zien dat er snel afscheid genomen moet worden van hem, man wat is hij ongeïnteresseerd en daardoor nog slechter dan normaal.

 

+1/-0

Ook last van motivatie problemen waarschijnlijk? Niet alleen die fout, maar hij had nog een bal door het midden in de voeten van de tegenstander. En gewoon geen één keer inschuiven als opbouwende CV. Gauw lozen deze prutser. Enige nadeel is dat we totaal nog geen alternatieven hebben centraal achterin.

 

+1/-0

Stel dan maar een jeugdspeler op, want aan deze jongen heb je niks.
Geen motivatie, niet gewild door de club.
En met het huidige elftal gaan we toch niet meedoen om de prijzen.

 

+1/-0

Die fout van hem kan je ook voor een groot deel op Vermeer zijn naam zetten. Wat bezielt Kenneth nou om hem zo aan te spelen?
Dat kennieth.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pipapaauwe schreef op 16 augustus 2019 om 08:00:

Die fout van hem kan je ook voor een groot deel op Vermeer zijn naam zetten. Wat bezielt Kenneth nou om hem zo aan te spelen?
Dat kennieth.


Het zijn beide zeer ervaren spelers die mogen dit soort fouten gewoon niet maken.

 

+1/-0

Heb het wel met hem te doen: eerst smeken of je wel wilt gaan want ze willen van je salaris af, legt die zich daarbij neer, vind een leuke club mag die ineens niet meer weg. Zo ga je niet met mensen/medewerkers om.

Kan me voorstellen dat je hierdoor niet lekker in je vel zit.

Ik gun hem zijn transfer en wil hem danken voor de mooie jaren en mooie prijzen die we mede dankzij hem hebben gewonnen.

 

+2/-0

Hij is en blijft gewoon en middenvelder!!

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 16 augustus 2019 om 11:29:

Hij is en blijft gewoon en middenvelder!!


Hij is en blijft gewoon een middelmatige speler die één seizoen boven zichzelf uitsteeg.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Spelers » Jan Arie van der Heijden