Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Marcos Senesi

Deze normale topic is open en bestaat uit 29 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 25 26 27 28 29

@Arrow1
nu hoef je natuurlijk weer niet iedereen af te branden. Fer, narsingh en ie zijn best bruikbare spelers. Fer is gewoon heel erg nodig. Narsingh is een prima back up en Ie is beter dan de verdedigers die we hadden.
Het aantrekken van Kelly, Johnston en senesi vind ik wel onbegrijpelijk. Kelly is een slechtere versie van clasie en clasie vonden we al niet goed genoeg... Dus waarom geef je stam een onervaren trainer die vrijheid deze speler op te halen? Kuijt haalde johnston uit paniek door de situatie van der heijden maar paniek is altijd ene slechte raadgever gelukkig kostte hij maar 3 ton die is nog wel weg te brengen. Want je had gewoon Hendrix de kans moeten geven.

En tja... dan het gevalletje Senesi... 7 miljoen voor 70% van een speler... Veel te duur gekocht... Weet iemand het niveau van de argentijnse competitie? Senesi speelde daar al niet in de top. En is gewoon een jeugd speler mss wel met potentie maar hoeveel spelers werden nou echt beter bij Feyenoord? Zie voorbeeldje bilal... Als Senesi nog moet groeien om het niveau van Feyenoord 1 aan te kunnen hebben we al een probleem. Ik vroeg me ook al af of hij wel snelheid heeft en denk het eigenlijk niet... Dus niet geschikt voor het systeen waar Feyenoord onder stam in wil gaan spelen. Ik had Senesi voor dit bedrag niet gekocht en heb ik hier ook gemeld.

Hoe kan het dat het technische hart waaronder troost zijn oren laat hangen naar van ginkel en timmer? Die eerder al met kelly aankwamen en ook niks bleek te zijn? Die hebben gewoon goed verdient aan deze transfer. De huidige Feyenoord leiding is zooo naïef.

Troost vertoond exact de trekjes van een stereo type niet functionerende td die telkens in dezelfde vallen lopen. Hopen op gouden bergen en geld dus gebruiken voor een wilde gok. Zelf mooie sier willen maken met een aankoop en dan altijd denken dat het geweldig zal uitpakken. Exact de rede waarom je dus niet meer met een TD moet werken die functie ontmanteld en professionals aan neemt voor de verschillende facetten van deze uitgebreide functie. Troost is een beginnend td en voor Feyenoord compleet ongeschikt. Zie ook voorbeelden aanpak tapia, van der heijden, Ayoub.

Het is maar goed dat stam niet klaagt over het spelers materiaal want die heeft hij namelijk zelfs met zijn management grotendeels aangetrokken. Kelly en Senesi zitten op de bank en komen uit hun koker. Functioneren deze spelers niet en maakt stam ze niet beter is dat rede voor ontslag. Want dan kan stam niet juist beoordelen welke spelers het feyenoord niveau aan kunnen en maakt hij spelers ook niet beter. Precies 1 van stam zijn manco's die je ook ziet in de Feyenoord opstellingen waar hij steeds de verkeerde beslissingen neemt. (vente in de spits, toen Narsingh, vast klampen aan van der heijden en botteghin als je centrale duo daarna nog altijd botteghin handhaaft etc.) Stam lost het probleem wat hij zelf veroorzaakte dus maar op met de selectie die hij tot zijn beschikking heeft. En moet niet gaan morren over meer en betere spelers zijn krediet wat dat betreft is op. Doet hij dat niet goed genoeg volgt ontslag en is het voor hem einde trainers cariere. No pressure ;)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 9 oktober 2019, 13:40:43.

 

+1/-0

Gelul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Over Senesi. Die speelt niet omdat hij zijn aanvoerder ( Botje) er niet uit durft te halen. Senesi speelde tot zijn overgang alles. Is in Argentina net zo op grote hoogte als Martinez van Ajax. Dit ligt puur aan Stam!!
Ga na niet zegen at een prut aankoop want je hebt deze speler nog steeds niet 90 minuten aan het werk gezien. ( Emmen uit is totaal geen maatstaf)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 09 oktober 2019 om 22:17:

Gelul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Over Senesi. Die speelt niet omdat hij zijn aanvoerder ( Botje) er niet uit durft te halen. Senesi speelde tot zijn overgang alles. Is in Argentina net zo op grote hoogte als Martinez van Ajax. Dit ligt puur aan Stam!!
Ga na niet zegen at een prut aankoop want je hebt deze speler nog steeds niet 90 minuten aan het werk gezien. ( Emmen uit is totaal geen maatstaf)
Helemaal mee eens, geef die jongen eerst een echte kans slechter dan Botthegin kan niet dus het zal hoe dan ook een verbetering zijn.
Ligt inderdaad echt aan Stam die zijn aanvoerder niet wil passeren.

 

+2/-0

@blaak en Willem van hanegem

Klopt Stam moest botteghin allang passeren. Stam ziet al tijden niet wat de beste opstelling is en hoe hij het beste team kan formeren. Een groot manco bij hem en Stam is tactisch zeer zwak.

Maar je kan me niet vertellen dat Senesi al een gelouterde gearriveerde speler is. Met zijn club eindigde hij laag in de argentijnse competitie. Ik denk ook nog altijd niet dat hij erg snel is waardoor hij net als botteghin en van der Heijden niet past in het systeem hoe stam wil spelen. Het is dus een dure gok of senesi door groeit. En wetende dat bij Feyenoord spelers zelden beter worden... tja...

Weten jullie trouwens wat zijn kwaliteiten zijn? Hebben jullie hem zien spelen?

Nooit 7 miljoen uitgeven enkel van horen zeggen. Niet verstandig. Enkel geld uitgeven aan duidelijke versterkingen voor je eerste elftal die wat bewezen hebben of goedkope getalenteerde jeugd halen of heel zelden een speler goedkoop halen waarvan je denkt dat hij de juiste kwaliteiten heeft om door te groeien of beter functioneert op een andere positie dan waar hij nu speelt en deze opleiden naar feyenoord 1 niveau. (Senesi voldoet niet aan deze criteria) Verder gaan voor transfervrije en huur spelers door blijven selecteren en langzaam bouwen met eigen jeugd aan een goed eerste elftal.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10 oktober 2019, 15:18:35.

 

+1/-1

Als je topscouts al niet meer kunt vertrouwen. Plus de gehele (!) voetbalmedia en de Argentijnse voetbalmedia.....kun je nooit een speler halen. Puur te wijten aan deze trainer! Die zijn eigen graf graaft.

 

+1/-0

Dan nog moet je kijken en analyseren of een speler de kwaliteiten heeft om in jouw speel stijl te renderen. Of ga je je totale selectie om een linker centrale verdediger heen bouwen? Dat lijkt me al niet verstandig en al helemaal niet zonder dat je geld hebt om er een selectie om heen te bouwen.

Vertel mij eens welke media vonden hem goed? en Welke top scouts vonden hem goed?

Voetbal media en scouts lopen elkaar ook vaak gewoon achterna. Alleen Feyenoord was zo gek om 7 miljoen neer te tellen voor 70% van een speler die maar een 1 jarig contract had. Waarom waren er dan zo weinig kapers op de kust als het zo'n goeie speler is?

Nooit op anderen vertrouwen. Enkel af gaan op wat je zelf ziet en een speler op beelden beoordelen. En dan de afweging maken of je hem het voorgespiegelde bedrag waard vind en of de speler de juiste kwaliteiten heeft voor jouw beoogde speel stijl.

 

+1/-1

Hij is een talent van 22, net als Johnston, die pas 20 is, hun tijd komt nog wel.

 

+1/-0

Maar dan moet je ze wel minuten geven en speelgelegenheid, nu zijn het doodgewone bankzitters aan het worden, ergerlijk, want eigenlijk ziet gewoon iedereen waar in de selectie de schoen wringt. Ik vraag mij echt af wat er precies loos is ? Als Stam redenen heeft om zijn Kelly, Senesi en Johnston naar Feyenoord te halen stelt hij ze toch gewoon op ? Kan mij nauwelijks voorstellen dat iemand achter de schermen blijft vasthouden aan een aantal spelers uit het vorige seizoen.

 

+1/-0

@Arrow1
kwam johnston niet uit de koker van kuijt die liverpool vroeg om een versterking?
kelly en senesi zijn wel stam en zijn management aan te rekenen. Ben benieuwt hoeveel timmer en van ginkel aan die transfers hebben verdient.


@marc acardipane
waarom zou je een duur talent halen? je hebt nog geen jong feyenoord om hem minuten te laten spelen en geen talent lijkt hier beter te worden. We hadden nu direct een versterking nodig. voor 7 miljoen voor 70% van een speler gokken dat het wat word vind ik een vrij grote gok...
johnston voor 3 ton valt nog wat voor te zeggen dat is goedkoop voor een getalenteerde links benige centrale verdediger al hebben wij Hendrix in de jeugd... dus snap die aankoop ook niet... de beste nederlandse talenten bij de top 3 in nl zijn echt niet minder dan de talenten in de elftallen in engeland. kijk maar naar sep van den berg die johnston verving bij liverpool. En waar stam het niet in zag zitten. Kun je na gaan wat stam dus van johnston vind...

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 11 oktober 2019 om 10:01:


@marc acardipane
waarom zou je een duur talent halen? je hebt nog geen jong feyenoord om hem minuten te laten spelen en geen talent lijkt hier beter te worden. We hadden nu direct een versterking nodig. voor 7 miljoen voor 70% van een speler gokken dat het wat word vind ik een vrij grote gok...
johnston voor 3 ton valt nog wat voor te zeggen dat is goedkoop voor een getalenteerde links benige centrale verdediger al hebben wij Hendrix in de jeugd... dus snap die aankoop ook niet... de beste nederlandse talenten bij de top 3 in nl zijn echt niet minder dan de talenten in de elftallen in engeland. kijk maar naar sep van den berg die johnston verving bij liverpool. En waar stam het niet in zag zitten. Kun je na gaan wat stam dus van johnston vind...Senesi is pas een maand geleden aangekomen in Rotterdam, heeft wel wat minuten gemaakt en dat gaan er wel meer worden. Als dat niet zo is rond de kerst dan krijg je mischien wel gelijk. Trainers houden vaak lang vast aan hun basisspelers omdat hij 7 miljoen gekost heeft moet hij alles spelen? Zo werkt het niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 11 oktober 2019 om 14:23:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 11 oktober 2019 om 10:01:


@marc acardipane
waarom zou je een duur talent halen? je hebt nog geen jong feyenoord om hem minuten te laten spelen en geen talent lijkt hier beter te worden. We hadden nu direct een versterking nodig. voor 7 miljoen voor 70% van een speler gokken dat het wat word vind ik een vrij grote gok...
johnston voor 3 ton valt nog wat voor te zeggen dat is goedkoop voor een getalenteerde links benige centrale verdediger al hebben wij Hendrix in de jeugd... dus snap die aankoop ook niet... de beste nederlandse talenten bij de top 3 in nl zijn echt niet minder dan de talenten in de elftallen in engeland. kijk maar naar sep van den berg die johnston verving bij liverpool. En waar stam het niet in zag zitten. Kun je na gaan wat stam dus van johnston vind...Senesi is pas een maand geleden aangekomen in Rotterdam, heeft wel wat minuten gemaakt en dat gaan er wel meer worden. Als dat niet zo is rond de kerst dan krijg je mischien wel gelijk. Trainers houden vaak lang vast aan hun basisspelers omdat hij 7 miljoen gekost heeft moet hij alles spelen? Zo werkt het niet.


Als je goed speelt, veel wint en achterin weinig weggeeft zou ik het met je eens zijn. Nu is je achterhoede zo lek als een mandje en dan slaat het nergens op.

 

+4/-0

@Marc Acardipane

Zie reactie beer. (@beer volkomen met je eens)

Verder heb je niet gereageerd of je het een verantwoord risico vind om een onbekende jonge argentijn die niet hoog eindigde met zijn team in de argentijnse competitie voor 7 miljoen en maar 70% van de rechten te kopen.

Ken jij de kwaliteiten van een Senesi zo ja vertel ons dat dan aub want dan kunnen we kijken of je gelijk hebt als hij eenmaal speelt. En heb je die kwaliteiten zelf gezien bij hem of van horen zeggen?

Het grootste probleem is vooral dat iedereen elkaar maar na praatte van ow zal wel een goeie zijn zonder enig eigen referentie kader echt weer puur nederlands. Als schapen achter elkaar aan lopen.

Ik heb liever geen gelijk ik wil ook dat Feyenoord een goeie speler koopt maar de voortekenen wat betreft weinig animo van andere clubs en dat het hij is aangesmeerd door het management van stam en dat hij niet speelt zijn niet gunstig...

Ik heb liever dat mensen bij Feyenoord die dit soort aankopen doen zelf hun hersens gebruiken en nadenken van hmmm... 7 miljoen voor 70% van een speler die we niet kennen mss niet zo'n goeie deal en maar beter niet doen...
Nee hoor ze gaan vol voor de blinde gok. Zeer apart beleid als je al niet veel geld te besteden hebt. Je moet juist investeren in kwaliteit. Spelers die al wat hebben bewezen. Of goedkoop talent volle jeugd ergens weg plukken. Niet veel geld uitgeven aan spelers die nog alles moeten bewijzen in de hoop dat ze beter worden. Dan ben je gewoon niet capabel als je zo je geld besteed en dat soort onverantwoorde risico's neemt.

 

+1/-0

Over dat eeuwige 'geef hem eens een kans'
Alleen dat woordje 'eens' al. Dat klinkt erg als 'ik weet het ook niet, laten we dat maar eens doen'
Ze zullen toch ook nog wel eens trainen, neem ik aan? Dan kun je het zien, en daarop afgaande krijgt Stam nou niet de indruk dat hij om Senesi heen kan.

Ik blijf het zeggen, zei het bij de aanschaf ook al dat ik 7 mln voor 70% veel geld vond, maar werd voor gek versleten want deze zouden we duurder verkopen, je moest niet bij de Aldi sjoppen etc. Maar iets wordt niet goed door er een duurder prijskaartje aan te hangen.

We gaan het zien. Maar voorlopig is mijn voorzichtige scepsis aangezwengeld tot een gezonde scepsis. Maar goed, wie weet, het kan nog wel.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 12 oktober 2019 om 02:49:

Over dat eeuwige 'geef hem eens een kans'
Alleen dat woordje 'eens' al. Dat klinkt erg als 'ik weet het ook niet, laten we dat maar eens doen'
Ze zullen toch ook nog wel eens trainen, neem ik aan? Dan kun je het zien, en daarop afgaande krijgt Stam nou niet de indruk dat hij om Senesi heen kan.

Ik blijf het zeggen, zei het bij de aanschaf ook al dat ik 7 mln voor 70% veel geld vond, maar werd voor gek versleten want deze zouden we duurder verkopen, je moest niet bij de Aldi sjoppen etc. Maar iets wordt niet goed door er een duurder prijskaartje aan te hangen.

We gaan het zien. Maar voorlopig is mijn voorzichtige scepsis aangezwengeld tot een gezonde scepsis. Maar goed, wie weet, het kan nog wel.Deze Chinees heeft een contract voor 4 jaar getekend. Het is te vroeg om hem een miskoop te noemen. Dat kan pas na een seizoen. Speler moet wennen aan nieuwe omgeving etc. Je moet er wel rekening mee houden dat het verkeerd uitpakt omdat het een onbekende speler is en het aankoopbedrag verwachtingswaarde is. Gelet op de grote risico’s voor Feyenoord en onze ervaring met miskopen als Vejinovic en Basacikoglu begrijp ik niet dat de RvC niet eerst de organisatie beter op orde heeft gebracht door het aan stellen van capable directieleden ipv het lot vd club in handen te leggen van veredelde stagaires en een dergelijke grote investering te doen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12 oktober 2019, 08:05:35.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 12 oktober 2019 om 06:41:

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 12 oktober 2019 om 02:49:

Over dat eeuwige 'geef hem eens een kans'
Alleen dat woordje 'eens' al. Dat klinkt erg als 'ik weet het ook niet, laten we dat maar eens doen'
Ze zullen toch ook nog wel eens trainen, neem ik aan? Dan kun je het zien, en daarop afgaande krijgt Stam nou niet de indruk dat hij om Senesi heen kan.

Ik blijf het zeggen, zei het bij de aanschaf ook al dat ik 7 mln voor 70% veel geld vond, maar werd voor gek versleten want deze zouden we duurder verkopen, je moest niet bij de Aldi sjoppen etc. Maar iets wordt niet goed door er een duurder prijskaartje aan te hangen.

We gaan het zien. Maar voorlopig is mijn voorzichtige scepsis aangezwengeld tot een gezonde scepsis. Maar goed, wie weet, het kan nog wel.Deze Chinees heeft een contract voor 4 jaar getekend. Het is te vroeg om hem een miskoop te noemen. Dat kan pas na een seizoen. Speler moet wennen aan nieuwe omgeving etc. Je moet er wel rekening mee houden dat het verkeerd uitpakt omdat het een onbekende speler is en het aankoopbedrag verwachtingswaarde is. Gelet op de grote risico’s voor Feyenoord en onze ervaring met miskopen als Vejinovic en Basacikoglu begrijp ik niet dat de RvC niet eerst de organisatie beter op orde heeft gebracht door het aan stellen van capable directieleden ipv het lot vd club in handen te leggen van veredelde stagaires en een dergelijke grote investering te doen.DE Rvc is veel te trots bezig geweest met deze aankoop. Van Bodegom kan zichzelf op zijn borst kloppen dat hij een argentijnse jeugdinternational zelf heeft binnengehaald. Daarvoor heeft hij wel eerst een TD en AD moeten liquideren en heeft hij alles moeten verkopen wat we konden verkopen en de club te grabbel gegeven aan 2 zaakwaarnemers.

 

+1/-0

Nou ja, als hij het halen van deze speler nodig had om de AD en vooral de TD te elimineren, dan vind ik die 7 miljoen eigenlijk al een koopje. Als straks blijkt dat die speler ook nog eens lekker kan ballen, dan is het helemáál een top-deal.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 12 oktober 2019 om 12:21:

Nou ja, als hij het halen van deze speler nodig had om de AD en vooral de TD te elimineren, dan vind ik die 7 miljoen eigenlijk al een koopje. Als straks blijkt dat die speler ook nog eens lekker kan ballen, dan is het helemáál een top-deal.Vind het een ogelofelijke kutzomer geweest.

1 topaankoop die nooit speelt, daarbij bijna alleen maar spelers zonder restwaarde en een partij bagger uit engeland

 

+1/-0

@Kermit

lol zo kan je het ook bekijken xD wat was van geel slecht en jan de jong ook matig zeg.

Het gaat trouwens zo vaak gruwelijk slecht met Feyenoord. Je zou bijna denken aan vuil spel of bemoeienis van een zekere rivaliserende club op de achtergrond om Feyenoord klein te houden.
Mijn strategie bij feyenoord zou ook zijn om excelsior en sparta helemaal kapot te maken zodat alle sponsoren in de omgeving rotterdam richting Feyenoord komen. Dan kan je namelijk meteen wedijveren qua begroting met de nederlandse top. verder zou ik psv en 020 ook zoveel mogelijk te dwarsbomen.
Hoge prioriteit is dus om niet allen kwaliteit aan te stellen in de bestuurs functies (en dan het liefst op mijn manier) maar ook om echte mensen met een bewezen feyenoord hart aan te stellen op belangrijke bestuursposities.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 11 oktober 2019 om 14:23:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 11 oktober 2019 om 10:01:


@marc acardipane
waarom zou je een duur talent halen? je hebt nog geen jong feyenoord om hem minuten te laten spelen en geen talent lijkt hier beter te worden. We hadden nu direct een versterking nodig. voor 7 miljoen voor 70% van een speler gokken dat het wat word vind ik een vrij grote gok...
johnston voor 3 ton valt nog wat voor te zeggen dat is goedkoop voor een getalenteerde links benige centrale verdediger al hebben wij Hendrix in de jeugd... dus snap die aankoop ook niet... de beste nederlandse talenten bij de top 3 in nl zijn echt niet minder dan de talenten in de elftallen in engeland. kijk maar naar sep van den berg die johnston verving bij liverpool. En waar stam het niet in zag zitten. Kun je na gaan wat stam dus van johnston vind...Senesi is pas een maand geleden aangekomen in Rotterdam, heeft wel wat minuten gemaakt en dat gaan er wel meer worden. Als dat niet zo is rond de kerst dan krijg je mischien wel gelijk. Trainers houden vaak lang vast aan hun basisspelers omdat hij 7 miljoen gekost heeft moet hij alles spelen? Zo werkt het niet.


Vooral als het huidige centrum zwaar loopt te kloten en daar lekker aan vasthouden. Het is de aanvoerder en die durft hij niet te slachtofferen, al loopt hij iedere wedstrijd te klootviolen

 

+1/-0

Ja het is erg vreemd allemaal ie hoefde niet te wennen of zich aan te passen en stond direct in de basis. Maar senesi staat niet in de basis omdat?... Gegeven reden... moet zich nog aanpassen en voorzichtig worden gebracht ja ja... Wie gelooft dat nog?

Als jij gelijk hebt willem van hanegem (en denk ik ook) Dan komt stam voor vervanging in aanmerking.

De interim td moet anders stam maar een handje helpen om te kiezen.

in de winterstop botteghin, van der heijden, ayoub, larsson, kelly op zeker weg brengen.
tapia (als het lukt en weg wil) en vermeer (groot verdiener) mogen ook weg.
sinisterra ook tegen een goeie prijs. (hebben azarkan, summerville en toure ook nog en elia die graag terug wil)
marsman en johnston mogen ook weg.

Kan je in de winterstop goedkoop transfervrije Assaidi en emnes (kunnen op de vleugel en in de spits waar Feyenoord een probleem heeft) en Honda (in plaats van ayoub en mss komt er ook een bod op kokcu) goedkoop transfervrij oppikken.

Dan heeft stam de 2de seizoenshelft niks meer te kiezen zeker niet meer in de defensie... Dat maakt het een stuk makkelijker voor hem.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 29 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 25 26 27 28 29

Feyenoord Forum » Spelers » Marcos Senesi