Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Marcos Senesi

Deze normale topic is open en bestaat uit 31 pagina's: 1 2 3 4 ... 27 28 29 30 31

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 05 oktober 2021 om 19:45:

Verwacht dat hij snel wil vertrekken. Zijn spel laat zien dat hij niet meer geconcentreerd is. Vraag is voor welk bedrag. Ik vermoed dat we geen hoofdprijs gaan pakken. Clubs weten donders goed wat hij op het veld waard is en gaan geen goud betalen. Andere vraag is natuurlijk wie hem gaat opvolgen. Defensie gaat onze zwakke linie worden. Linksback is te wisselvallig. Centraal zonder Senesi wordt nog een probleempje.Dat begrijp ik niet. Senesi zouj op en top geconcentreerd moeten zijn. Anders gaan die clubs juist afhaken. Zo is de transfer van Van Beek naar Monaco ooit afgeketst. Die foutjes die hij nu maakt, maakte hij ook al aan het begin van het seizoen. Alleen worden ze nu afgestraft. Ik ben wel blij dat dit nu gebeurd. Nu kun je hier nog aan werken. Wat hij op gaat leveren hangt heel erg af van of hij zijn contract gaat verlengen. Hij ligt tot 2023 vast. Dus als hij niet verlengt, dan moet hij komende zomer worden verkocht. Maar dan mag je in je handjes knijpen dat je daar nog een kleine 10 miljoen voor krijgt. En dan verdien je er in feite niks op. Hij kostte volgens mij iets van 7 miljoen. En 15% van de opbrengsten moet Feyenoord dat ik afstaan. Ze hebben 85% van de transferrechten. Dus laten we hopen dat hij bijvoorbeeld een jaar bij wil tekenen. Dan kun je er nog een paar miljoenen extra voor verdienen. Maar dat worden er ook dan niet meer dan 15 miljoen denk ik. Dan is hij 25 jaar. Dat is natuurlijk niet heel oud. Maar een subtopper gaat niet meer betalen voor iemand van die leeftijd is mijn inschatting. En daar speelt mee dat hij voor Feyenoord speelt en niet PSV of Ajax.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Van Hanegem zag dat er veel mis ging bij Feyenoord. "Marcos Senesi heeft opeens een eigen documentaire, maar als hij echt verder wil komen, moet hij nu wel veel scherper worden. Tegen Vitesse gaf hij een doelpunt cadeau aan Loïs Openda en de manier waarop hij zaterdag Jens Odgaard verdedigde bij de 1-1, dat kan natuurlijk niet."En gelijk heeft Willem. Meneer de gladiator moet niet naast zijn schoenen gaan lopen en denken dat ie er al is,

 

+1/-0

De laatste wedstrijden zijn onder de maat van Senesi, maar dan is hij nog niet meteen afgeschreven.
Slot moet zich bezig houden waarom zijn niveau wegzakt, dit is ook in zijn eigen nadeel als hij nog eens een stap omhoog wil.
Dat Desserts zolang in de spits bleef staan begrijp ik ook niet, die had Slot er al gauw uit moeten halen.
Het een hangt met het ander samen als de spelers achterin staan te slapen en je komt achter dan loop je achter de feiten aan, mede als je ziet dat alle (grote) kansen niet benut worden zakt het vertrouwen weg.

Over de spelers die gehaald zijn kan ik kort zijn, waar zijn onze goede scouts met hun adviezen.!

 

+1/-0

Zit even in mindere periode, maar dat geldt voor meerdere spelers oogt ook niet echt fit.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 31 pagina's: 1 2 3 4 ... 27 28 29 30 31

Feyenoord Forum » Spelers » Marcos Senesi