Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Ayoub

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Deze speler blijkt dus (zwaar) tekort te komen voor het hogere niveau. Proberen te verkopen. Gewoonweg niet goed genoeg.

 

+2/-0

Eens willem!

 

+1/-0

Hij heeft nauwelijks een kans gekregen. Misschien moet je hem eens vanaf het begin proberen?

 

+1/-0

Toevallig dat zowel Gio als Jaap het toch niet in hem zien zitten. Blijkbaar valt hij op de trainingen al door de mand

 

+1/-0

Hij is gewoon te zwaar en simpel weg niet goed genoeg voor Feyenoord.

 

+2/-0

ik reken erop dat Ayoub nog vertrekt voor 1 sept. Heeft al eerder aangekondigd niet nog een jaar op de bank te willen zitten. Wel, alles wijst erop dat hij op 3 posities 7e/8e keus is

 

+1/-0

Hij doet blijkbaar iets helemaal fout op de trainingen. Zal wel AZ of Vitesse worden.

 

+1/-0

Gratis gekomen, paar keer van waarde geweest en met alle opkomende jeugdtalenten nu overbodig. Iedere euro die je nu vangt is er eentje winst. Dank voor de 6-2 en succes!

 

+1/-0

Mooi, nooit fan geweest van deze speeltuin voetballer met een matige mentaliteit. Zou leuk zijn als we er nog een mooi bedrag voor vangen.

 

+1/-0

Gaat ook zijn kans weer krijgen en terecht is een pitbulltje.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 01 november 2019 om 00:28:

Gaat ook zijn kans weer krijgen en terecht is een pitbulltje.Er zijn twee trainers geweest met veel ervaring als voetballer die hem hebben beoordeeld en te licht bevonden. Of dat nu mentaal is of niet, is eigenlijk niet van belang. Ik neem aan dat Advocaat tot hetzelfde oordeel komt. Mocht dat anders uitpakken dan is dat altijd leuk, maar normaliter is het exit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 01 november 2019 om 00:28:

Gaat ook zijn kans weer krijgen en terecht is een pitbulltje.Het is vooral iemand die mentaal heel zwak is en snel opgeeft als het even tegenzit. De enige reden om hem nog een kans te geven is dat het middenveld verder zeer zwak is. Misschien is hij iets minder slecht dan een aantal anderen.

 

+1/-0

Iedereen begint weer op 0 meet een nieuwe trainer en een nieuwe staf. We gaan het zien.

 

+1/-0

Wegwezen me die nietsnut. Terecht afgetest bij 020 destijds! Kan geen top niveau aan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 01 november 2019 om 06:38:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 01 november 2019 om 00:28:

Gaat ook zijn kans weer krijgen en terecht is een pitbulltje.Er zijn twee trainers geweest met veel ervaring als voetballer die hem hebben beoordeeld en te licht bevonden. Of dat nu mentaal is of niet, is eigenlijk niet van belang. Ik neem aan dat Advocaat tot hetzelfde oordeel komt. Mocht dat anders uitpakken dan is dat altijd leuk, maar normaliter is het exit.Het is zijn laatste kans mischien kan Advocaat hem wel raken.

 

+1/-0

Dat deze speler nog niet in het vuile sokkenmandje ligt is vreemd. Met baard of zonder baard : deze speler heeft bij Feyenoord niets te zoeken. Was al afgedankt onder Gio , laat Dickie die lijn maar doorzetten en hem in de kliko aan de weg zetten.

Net als , ja bijna de hele selectie op een handjevol goede na dan.

 

+2/-0

Je kunt ook andersom denken : waarom is ie er nog wèl ? Ik vermoed dat Stam na enige weken aan de slag te zijn geweest donders goed wist dat je het met Kelly, Fer en Tapia ook niet echt red. Hij is daarom gewoon in het wachthokje gezet. Als ik de kronkels van Advocaat kan volgen dan maakt ie van JA van der Heijden een soort libero, haalt ie Kökçü terug en dreunt hij er bij Toornstra in dat ie moet presteren, terwijl Berghuis mag zwerven. Wat we echt na de winter moeten halen : een spelbepalende middenvelder, een stofzuiger en/of een schoffelaar. Onze huidige middenvelders mogen eigenlijk dat woord niet dragen, ook Fer niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 02 november 2019 om 14:41:

Je kunt ook andersom denken : waarom is ie er nog wèl ?Ik vermoed dat Ayoub er nog is omdat geen enkele andere club hem wil , Feyenoord raakt hem nog niet aan de straatstenen kwijt. Hetzelfde zou je hebben als je Botteghin in de etalage zou zetten , maar ja die staat morgen onder Dickie ook gewoon weer doodleuk in de basis.

 

+1/-0

Inde winterstop verkopen. Zijn rol is allang uitgespeeld

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 03 november 2019 om 22:14:

Inde winterstop verkopen. Zijn rol is allang uitgespeeldHij heeft niets aan zijn uiterlijk gedaan dat zegt al wel genoeg.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Spelers » Ayoub