Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Lutsharel Geertruida

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 ... 20 21 22 23 24

Heel gunstig dat er zoveel interesse loskomt, dan kan de prijs misschien toch boven de 20 mio uitkomen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 23 juni 2024 om 12:46:

Heel gunstig dat er zoveel interesse loskomt, dan kan de prijs misschien toch boven de 20 mio uitkomen.PSG of Spurs dan zou ik Londen kiezen beter als Parijs. Wel doorverkoop percentage erin want Spurs hoeft nog niet zijn top tezijn.

 

+1/-0

Hopen dat Feyenoord voor het hoogste bod gaat en niet een bepaald bedrag zegt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 23 juni 2024 om 21:06:

Hopen dat Feyenoord voor het hoogste bod gaat en niet een bepaald bedrag zegt.Net als tegenwoordig op de huizenmarkt; bieden vanaf :B

 

+1/-0

'Geertruida beslist na EK over toekomst: PSG wacht af'

Lutsharel Geertruida focust zich momenteel helemaal op het EK met het Nederlands Elftal. De verdediger van Feyenoord gaat daarna een keuze maken over zijn toekomst. Geertruida heeft een aanbieding van Paris Saint-Germain op zak en wil pas na het eindtoernooi officieel de beste vervolgstap voor zijn carrière bepalen en onderhandelen met een geïnteresseerde partij.

Dit meldt de Franse journalist Santi Aouna. Sportief directeur Luis Campos is gecharmeerd van Geertruida en wil het liefst nu al zaken doen, maar moet afwachten. Paris Saint-Germain ziet in de geboren Rotterdammer een alternatief voor Achraf Hakimi en ziet zijn veelzijdigheid als een groot voordeel. Geertruida kan ook centraal uit de voeten en in uiterste nood als linksback gebruikt worden.

De betrouwbare journalist Aouna weet ook te melden dat PSG en Feyenoord nog geen contact met elkaar hebben over Geertruida. De verwachtingen zijn echter dat een akkoord over een transfersom geen problemen zal opleveren. De Fransen weten wat er betaald moet worden om het contract dat loopt tot medio 2025 in De Kuip af te kopen. Geertruida's marktwaarde wordt geschat op een bedrag van 32 miljoen euro.

Geertruida verkeert momenteel in een luxe positie. Naast PSG zijn ook diverse Engelse clubs in de markt voor de rechtspoot en hij heeft dus alle tijd om de juiste keuze te maken. Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United worden daarbij als optie genoemd. Vanwege zijn veelzijdigheid en korte contractduur is de Feyenoorder een interessante optie voor veel clubs.

 

+1/-0

'PSG wil Engelse clubs voor zijn en wil doorpakken met Geertruida'

Paris Saint-Germain hoopt toch snel tot een persoonlijk akkoord te komen met Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida. Dat schreef transferspecialist Fabrizio Romano maandagochtend. De Franse clubs hoopt daarmee de geïnteresseerde Engelse clubs voor te zijn.

PSG heeft Geertruida al een tijdje op de korrel, maar legde nog geen bod neer bij Feyenoord. Tegelijkertijd wordt de verdediger aan diverse Engelse clubs gelinkt. Arsenal, Liverpool, Newcastle United en West Ham United zijn genoemd, maar Tottenham Hotspur lijkt het meest concreet te zijn. Mirror Sport schreef zelfs dat Spurs op pole position ligt.

Toch hoopt PSG de Engelse concurrentie voor te zijn, door er met de speler zelf snel uit te komen. Of dat ook gaat lukken, is de vraag. De Franse journalist Santi Aouna schreef zondag juist dat Geertruida pas na het EK over zijn toekomst wil beslissen. De vraag is dus of PSG hem kan overtuigen om toch eerder een knoop door te hakken.

Dat Geertruida zo gewild is, heeft gedeeltelijk te maken met zijn in 2025 aflopende contract. Feyenoord moet de verdediger deze zomer verkopen als het nog iets aan hem wil verdienen. Aan wat voor bedrag de club denkt, is niet bekend. Volgens Transfermarkt is Geertruida's huidige marktwaarde 32 miljoen euro.

 

+1/-0

'Contractverlenging Geertruida realistisch scenario'

Het is niet langer uitgesloten dat het contract van Lutsharel Geertruida verlengd gaat worden bij Feyenoord. De verdediger gaat zich maandag weer melden bij de Rotterdammers. De verwachtingen waren dat Geertruida al lang een uitgaande transfer had gemaakt, maar niemand heeft zich nog concreet gemeld in De Kuip. Dit meldt 1908.nl.

De optie dat Feyenoord en Geertruida langer met elkaar doorgaan wordt daardoor met de dag realistischer. De verdediger gaat in Oostenrijk en tijdens de komende oefenwedstrijden getest worden als rechter wingback. Daarnaast ligt ook rugnummer zeven klaar voor de international van Oranje. Een extra jaar in De Kuip is inmiddels een realistisch scenario geworden.

Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde zondagmiddag tijdens de Open Dag van Feyenoord dat nog geen enkele club zich had gemeld voor Geertruida. ''Ik denk een beetje in het algemeen in de voetbalwereld dat de transfermarkt of nog niet helemaal op gang is gekomen of heel rustig is. Ik denk dat het in zijn geval niet meegeholpen heeft om iets concreets te krijgen.''

Vorig jaar was er nog concrete interesse van RB Leipzig, maar nu is het stil. ''Die ging uiteindelijk vijf voor twaalf met een andere speler in zee. Ik moet eerlijk zeggen: zijn karakter en persoonlijkheid zijn heel speciaal voor Feyenoord. Een leider, een voorbeeld, een jongen van de club. Voor hem moet er iets heel bijzonders komen om dit achter te laten. We hebben een nieuw Champions League format waar we ingaan. Luta is een bijzondere jongen, dus we gaan het zien.''

 

+1/-0

Dat zou erg verheugend nieuws zijn.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 ... 20 21 22 23 24

Feyenoord Forum » Spelers » Lutsharel Geertruida