Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Sipke Hulshoff

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

De Wolf misschien assistent bij Boel ( o/21)

 

+1/-0

Goede zaak, uitstekende (veld)trainer die wat toevoegt aan de staf. Niet voor niet dat een aantal eredivisieclubs Hulshoff op de radar hebben als nieuwe hoofdtrainer, ondanks de moeizame prestaties bij O21 (hetgeen meer een gevolg is van de matige kwaliteit die er bij ons staat in dat team).

 

+1/-0

Verrassende keuze van Koeman geeft wel aan dat Sipke wat kan al heeft Slot ook al veel vertrouwen in hem. Prima voor de club iemand bij Oranje. En hebben de gebroeders Koeman ook hun symphatie voor Feyenoord. :cool

 

+1/-0

Een ieder die wel eens daadwerkelijk een training heeft bijgewoond ziet gewoon dat hij kwaliteit heeft als veldtrainer, dat schrijf ik hier al tijden. Als coach weet ik het niet zo goed, maar zijn veldtrainingen zijn uitstekend. Je ziet ook dat hij het met terugwerkende kracht prima heeft gedaan bij de O21, hij had veel meer middelmaat tot z'n beschikking dan Melvin Boel nu. De prestaties zijn ongeveer hetzelfde.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 18 oktober 2022 om 12:58:

Een ieder die wel eens daadwerkelijk een training heeft bijgewoond ziet gewoon dat hij kwaliteit heeft als veldtrainer, dat schrijf ik hier al tijden. Als coach weet ik het niet zo goed, maar zijn veldtrainingen zijn uitstekend. Je ziet ook dat hij het met terugwerkende kracht prima heeft gedaan bij de O21, hij had veel meer middelmaat tot z'n beschikking dan Melvin Boel nu. De prestaties zijn ongeveer hetzelfde.Dat zal ook de reden zijn dat Ronald hem erbij haalt hij is zelf meer een manager Erwin en Sipke moeten de veldtrainingen doen.

 

+1/-0

Feyenoord zal een oplossing moeten zoeken voor de momenten waarop Hulshoff op pad is met Oranje. Dan loopt er binnen de staf een mannetje minder rond, maar zullen er ook minder spelers bij de club trainen. Feyenoord heeft aardig wat internationals. Dus wellicht lost zichzelf dat op.

De (indirecte) voordelen voor de club zijn er voldoende:

- Een Feyenoord-trainer die deel uitmaakt van de staf van Oranje geeft meer aanzien.
- Ik denk niet dat er bij de huidige assistenten (Davids en Blind) enig besef is dat er in Nederland buiten ajax uberhaupt nog andere clubs bestaan, waar er Nederlandse voetballers rondlopen die wellicht voor Oranje uit kunnen komen. Dat een assistent die kennis wel bezit, is al winst.
- Een Feyenoord-trainer die deel uitmaakt van de staf van Oranje, zal daar met nog betere spelers werken en zich daardoor kunnen ontwikkeling. Wat hij bijleert, neemt hij mee naar de club.

Mooie kans voor Hulshoff dus, waar de club wellicht ook voordelen uit kan halen.

 

+1/-0

,,Trots. Misschien is dat wel het allerbeste woord dat bij deze stap past”, zegt Hulshoff, die al enkele maanden contact met Koeman heeft. ,,Die gesprekken begonnen oriënterend, maar we hebben ze de voorbije maanden steeds meer geïntensiveerd.”

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Sipke Hulshoff