Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot

Deze normale topic is open en bestaat uit 96 pagina's: 1 2 3 4 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 92 93 94 95 96

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 23 augustus 2023 om 10:21:

(...)Dat proces krijgt een grote boost als we erbij slagen dit seizoen bij de eerste twee te eindigen en gegarandeerd 70 mlj aan cl inkomsten opstrijken. Slagen we daar niet in komt dat hele proces tot stilstand en neemt de concurrentie afstand. Dit is in alle opzichten het seizoen om echt aan te haken of om af te vallen, kortom het seizoen van de waarheid, sportief en financieel.Ik begrijp wat je bedoelt. De titel prolongeren is iets wat Feyenoord in haar historie niet vaak gelukt is, maar twee seizoenen achter elkaar CL halen is ook al een prestatie van formaat. En heel belangrijk.

Ik wil echter wel enige nuance aanbrengen. Aan- of afhaken, het seizoen van de waarheid; dat geldt eigenlijk ieder seizoen wel. Daarin is dit seizoen écht niet anders. Feyenoord zit in een proces. Dat proces kan door goede prestaties dit seizoen nog verder versnellen, of vertragen als er in sportief opzicht minder gepresteerd wordt. Maar het is altijd een golfbeweging, en er komt altijd weer een keer een mindere periode.

We zien het nu ook in Amsterdam. Hoe overtuigd was iedereen wel niet dat de afstand tussen Ajax en de andere clubs definitief geslagen was in financieel opzicht? En dat daarom ook sportief de club niet meer in te halen was? Het kan verkeren.

Als de voetballerij één ding aangetoond heeft, is het met dat verstandig beleid en een duidelijke visie op de langere termijn het meeste bereikt wordt. En dat (relatieve) rust waarin een club daaraan werkt, van het grootste belang is. Paniek is op alle fronten/vlakken dodelijk, en komt je uiteindelijk op problemen te staan.

Daarom moet Feyenoord gewoon op deze voet verder. En dan komt het heus wel goed. Ook als de club dit seizoen onverhoopt een minder jaar draait.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 23 augustus 2023 om 09:20:

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 23 augustus 2023 om 07:07:

(...)
Die verkopen reservespelers voor 20 mljZe zullen ook wel moeten, want Ajax moet uit het transfersaldo misgelopen CL-inkomsten dekken die normaliter meegenomen worden in de begroting.

Feyenoord moet naar zichzelf kijken. De club kan nog altijd haar transferinkomsten niet 1 op 1 herinvesteren, maar de laatste twee zomers zijn de inkomsten zodanig dat er steeds meer ruimte ontstaat. Hopelijk blijft het team zich ook ontwikkelen, waardoor de huidige spelers meer waard worden. Dan kan komende zomer het uitgaande transferrecord wéér verbroken worden.

Ontstaat er nog meer ruimte en kan er wellicht ook geld opzij gezet worden om andere zaken binnen de club in gang te zetten. Te lang kon er zogenaamd niets in sportief opzicht, en werd het Legioen zoet gehouden met het smoesje dat alles anders zou worden als het nieuwe stadion er zou staan. Het werd zelfs het standaard praatje van de toenmalige TD, alsof hij fulltime bezig was met het project.

Een groter gebrek aan visie en kunde heeft hij alleen getoond in zijn kruistocht tegen de 'Jong'-elftallen in de voetbalpyramide.

Wat afgelopen jaren is aangetoond is dat sportief beleid altijd voorrang moet krijgen, en waarde kan creeeren waar geen nieuw stadion tegenop kan. Als Feyenoord op deze voet doorgaat, moet het mogelijk zijn om uiteindeijk de Kuip in eigendom te verwerven. En dan kan de club verder kijken.


Wat het nieuwe stadion aangaat kan ik daar niet in mee gaan, Middenveldert. Een nieuw stadion geeft een boost naar waardering, acceptatie en vooral rust in de supportersgelederen, omdat ze dan respecteren waar ze zijn. Het feit dat het nieuwe stadion prijsverhogingen van de zitplaatsen onzeker is, maar waar men het meest tegen aanhikt is onnodig. Als ik de huidige Kuiprijzen in acht neem, dan moet ik stellen dat die aardig zijn. Daarentegen verwacht ik dezelfde prijzen in het nieuwe stadion en dan kijken we anders tegen onze angst aan. Uit het nieuwe stadion zal veel en veel meer inkomsten uitvloeien dan we nu met de Kuip realiseren. Denk aan de inkomsten van de Sky-boxen, grotere aantallen businessseates en ga zo maar door. Het is jammer dat Feyenoord niet in dat nieuwe stadion proces is ingestapt. Ondertussen zijn de grondstoffenprijzen redelijk gedaald.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
:offtopic

Het gaat mij niet om de structurele extra inkomsten die uit een nieuw (gerenoveerd) stadion gehaald zouden worden. Die inkomsten zouden substantieel zijn, en Feyenoord in staat stellen weer stappen te zetten.

Uiteindelijk is de Kuip in een aantal opzichten niet meer van deze tijd, en zal de club in haar zoektocht naar mogelijkheden om verder te groeien ook weer uitkomen bij het eigen onderkomen.

Waar het mij om gaat, is dat het stadion-dossier in veel opzichten de club meer dan een decennia in haar greep heeft gehouden. En dat gedurende die periode het is gaan dienen als excuus voor het uitblijven van sportieve successen die afgelopen twee seizoenen behaald zijn. Terwijl er nog steeds geen nieuw stadion is.

Dat een Martin van Geel in ieder interview telkens opnieuw zijn falen op technisch beleid rechtvaardigde door te stellen dat de middelen niet voor handen waren en dat dit zou veranderen als er in een nieuw stadion gespeeld werd, was op een gegeven moment lachwekkend. En met de kennis van nu, gewoon ronduit beschamend.

Van Geel was louter en alleen verantwoordelijk voor het technische beleid bij Feyenoord. Hij had helemaal niets te maken met de mogelijke komst van een nieuw stadion. Hij moest daarbij roeien met de riemen die hij had, de bandbreedte waarbinnen hij moest handelen was beperkt. Dat geef ik toe. Maar Arnesen, Slot en te Kloese hebben afgelopen seizoenen aangetoond dat er, zelfs binnen die bandbreedte, veel meer mogelijk was dan van Geel wílde doen.

Ik stel nadrukkelijk dat het een kwestie van wíllen is geweest. Ik vind namelijk dat het hem echt aan te rekenen is dat onder zijn leiding Feyenoord zich vrijwel niet ontwikkeld heeft op technisch vlak. Dat heeft hij niet ingezien, omdat hij zich doelbewust bezig hield met andere zaken. En omdat hij zich onder het mom van 'Feyenoord staat er slecht voor; meer zit er nou eenmaal niet in' doelbewust had neergelegd bij een rol in de marge.

Tegelijkertijd was van Geel te trots om op zijn eigen fouten terug te komen, en die te herstellen. Waarmee hij Feyenoord alleen maar verder in die marginale rol drukte.

Hij koos ervoor constant te benadrukken wat niet kon, in plaats van zaken aan te pakken die wél konden en die binnen zijn invloedsfeer/verantwoordelijkheid lagen.

Met zo'n figuur binnen de eigen gelederen heb je geen externe tegenslagen nodig.

Ik ben in zekere zin zelfs blij dat van Geel nooit de beschikking heeft gekregen over grotere structurele budgetten, zoals die wellicht waren vrijgekomen als Feyenoord in een nieuw stadion had gespeeld. Iemand met zijn visie en kwaliteiten (en het gebrek daaraan) had het extra geld over de balk gesmeten. Feyenoord was erop vooruit gegaan, maar had er nooit uitgehaald wat binnen de mogelijkheden had gelegen.

Tot zover mijn tirade over de voormalig Technisch Directeur. :B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 23 augustus 2023 om 10:10:

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 23 augustus 2023 om 09:22:

Desondanks zullen wij ook echt moeten gaat verkopen. Het is volstrekt logisch dat de rvc niet ingrijpt want de salariskosten moeten enorm zijn met een behoorlijk aantal overbodige spelers.Voor dit seizoen is die salarispost geen enkel probleem, gezien de gegarandeerde CL-inkomsten die binnen gaan komen. Maar wat als Feyenoord er niet in slaagt om komend seizoen CL te spelen? Je wil voorkomen dat je in de situatie beland waarin je moet verkopen op de begroting sluitend te krijgen, zoals Ajax deze zomer en PSV afgelopen winter.

Het zaak afscheid te nemen van een aantal spelers, die uberhaupt niet veel aan spelen gaan toekomen dit seizoen. Spelers die teveel verdienen om niet tot de 'vaste wedstrijdkern' te behoren, zoals Wålemark, Dilrosun en Jahanbakhsh.

Allemaal flankspelers, maar met Paixão, Stengs, Minteh, Sauer en Ivanušec heb je meer dan genoeg opties. De huur van Idrissi is echt overbodig, en terecht dat de RvC dáár een streep doorheen zet.

Eerst maar eens verkopen.Of het daadwerkelijk de RVC is of dat ook Slot tot die conclusie is gekomen na komst van Lingr (die ook op vleugel kan) en Ivanusec zullen we niet weten we moeten ook niet klakkeloos alles geloven wat media schrijven volgens Slot zitten die geregeld mis.

 

+1/-0

Middenveldert, zoals ik al schreef, ging het mij om de inkomsten die van een substantiele aard zijn, waardoor wij financieel veel sterker voor staan, dan om in de Kuip te blijven hangen. Tegen Villareal was ik in de Kuip geweest en zag de veranderingen, waarvan de toiletten er in vergelijking met de vorige situatie, er riant uitzagen. Ik wil het niet hebben hoe onze medesupporters de toiletten gebruiken noch achterlaten. Wat ik vroeger tegenkwam en blijkbaar sinds 2000, de man met de kroketten en worstjes heb gemist. DAt ter zake. Je haalde Van Geel aan, waar ik je tirade (lol) begreep en ook onderschrijf. Hij heeft Feyenoord niet verder gebracht, maar de financiele positie van Feyenoord was verre van rooskleurig, maar hij had met de financieel directeur kunnen overleggen hoe Feyenoord aan inkomsten kan komen, want die mogelijkheden zijn er en waren er. Als je de situaties negatief te lijf gaat, dan zijn de resultaten negatief. Voor de rest, kan ik me vaak in je conclusies en onderbouwing van onderwerpen waarderen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 23 augustus 2023 om 10:21:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 23 augustus 2023 om 09:20:

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 23 augustus 2023 om 07:07:

(...)
Die verkopen reservespelers voor 20 mljZe zullen ook wel moeten, want Ajax moet uit het transfersaldo misgelopen CL-inkomsten dekken die normaliter meegenomen worden in de begroting.

Feyenoord moet naar zichzelf kijken. De club kan nog altijd haar transferinkomsten niet 1 op 1 herinvesteren, maar de laatste twee zomers zijn de inkomsten zodanig dat er steeds meer ruimte ontstaat. Hopelijk blijft het team zich ook ontwikkelen, waardoor de huidige spelers meer waard worden. Dan kan komende zomer het uitgaande transferrecord wéér verbroken worden.

Ontstaat er nog meer ruimte en kan er wellicht ook geld opzij gezet worden om andere zaken binnen de club in gang te zetten. Te lang kon er zogenaamd niets in sportief opzicht, en werd het Legioen zoet gehouden met het smoesje dat alles anders zou worden als het nieuwe stadion er zou staan. Het werd zelfs het standaard praatje van de toenmalige TD, alsof hij fulltime bezig was met het project.

Een groter gebrek aan visie en kunde heeft hij alleen getoond in zijn kruistocht tegen de 'Jong'-elftallen in de voetbalpyramide.

Wat afgelopen jaren is aangetoond is dat sportief beleid altijd voorrang moet krijgen, en waarde kan creeeren waar geen nieuw stadion tegenop kan. Als Feyenoord op deze voet doorgaat, moet het mogelijk zijn om uiteindeijk de Kuip in eigendom te verwerven. En dan kan de club verder kijken.Dat proces krijgt een grote boost als we erbij slagen dit seizoen bij de eerste twee te eindigen en gegarandeerd 70 mlj aan cl inkomsten opstrijken. Slagen we daar niet in komt dat hele proces tot stilstand en neemt de concurrentie afstand. Dit is in alle opzichten het seizoen om echt aan te haken of om af te vallen, kortom het seizoen van de waarheid, sportief en financieel.
Heb al zo vaak gehoord dat de rest er niet meer bij kan komen, maar je ziet dat clubs altijd in pieken en dalen bewegen.
Uitzondering is misschien Bayern maar die koopt alle beste spelers steeds weg bij de concurrentie.
Zodra je gewend bent aan aan bepaalde status , word meestal je huishouding erg duur.
het kan zo omdraaien.

ajax heeft wel de mazzel weer dat ze steeds alleen CL speelde en dus meer geld ophaalde.
Toen speelde je nog tweede ronde tegen grote clubs dus de tweede haalde het meestal niet.
Nu is dat weer heel anders , plus alle andere plekken die vrij komen.

 

+1/-0

Dat ajax zo succesvol was in de CL was echter geen mazzel hoor wehave, ze hebben het afgedwongen met goed voetbal en gewonnen van grootheden als AC Milan, Barcelona, Manchester City en Real madrid (1-4).

Daardoor zijn ze er wel een beetje teveel in gaan geloven haha..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 23 augustus 2023 om 22:33:

Dat ajax zo succesvol was in de CL was echter geen mazzel hoor wehave, ze hebben het afgedwongen met goed voetbal en gewonnen van grootheden als AC Milan, Barcelona, Manchester City en Real madrid (1-4).

Daardoor zijn ze er wel een beetje teveel in gaan geloven haha..
Zei niets over de prestaties hoor, die waren zeker met goed voetbal.
Heb het meer over de opbrengsten uit de CL als je de enige ned club bent.

 

+1/-0

Het probleem is niet alleen een kwestie van 'erin geloven' geweest, ze hebben ook hun begroting en salarishuis erop ingericht. Daar zijn ze lang mee weggekomen, maar na één minder seizoen hebben we al flink wat herstelwerkzaamheden moeten doen. En is de vraag wat er nu van het team overblijft.

Feyenoord is nog zoekende, maar je ziet bepaalde partonen die hoop geven. Wat Ajax afgelopen weekend op Woudestein liet zien, was nog veel minder. En dan schat ik Sparta ook wel wat hoger in dan Excelsior.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:De balans bij het sluiten van de voetbalmarkt: spelers kopen van overal, records breken, jagen op Champions League
Ajax kocht bijna een nieuw elftal. Feyenoord en PSV gaven meer uit dan ooit. AZ incasseerde het hoogste bedrag aan transfers in de clubgeschiedenis. Dat is de balans bij het sluiten van de zomerse voetbalmarkt.

Contacten Slot
Waar Mislintat leidend was voor Steijn, doet Feyenoord het anders. De kampioen heeft de scouting op orde en vaart ook op de contacten van trainer Arne Slot en directeur Dennis te Kloese. Slot maakte de laatste jaren zoveel naam, dat spelers alleen al om hem bij Feyenoord willen voetballen. Hij trekt het liefst Nederlanders aan, maar die vindt hij vaak niet goed genoeg, of ze verdienen te veel.

Toch wist hij het gehalte Nederlanders aardig op peil te houden, met de nieuwelingen Bart Nieuwkoop, Calvin Stengs, de jongelingen Thomas Beelen en Thomas van den Belt, en eigenlijk ook Ramiz Zerrouki, in Amsterdam geboren en uitkomend voor de nationale ploeg van Algerije.

Slot verwees soms naar Ajax, met zijn toptransfers, maar met Ayase Ueda, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs gaf Feyenoord vier keer tussen de 5 en 10 miljoen euro uit voor een transfer. Dat is nog nooit gebeurd bij de club die als kampioen de Champions League in gaat en op papier sterker is dan vorig seizoen, ondanks het vertrek van aanvoerder Orkun Kökcu en aanvallende middenvelder Sébastian Szymanski.https://www.volkskrant.nl/sport/de-balans-bij-het-sluiten-van-de-voetbalmarkt-spelers-kopen-van-overal-records-breken-jagen-op-champions-league~baec8d1f/link

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

(...)...met Ayase Ueda, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs gaf Feyenoord vier keer tussen de 5 en 10 miljoen euro uit voor een transfer. Dat is nog nooit gebeurd bij de club die als kampioen de Champions League in gaat en op papier sterker is dan vorig seizoen, ondanks het vertrek van aanvoerder Orkun Kökcu en aanvallende middenvelder Sébastian Szymanski.Misschien is Feyenoord op papier sterker geworden, maar dat bemerk ik vooral in de breedte.

Het vertrek van Kökçü en Szymański (en ook Pedersen en Idrissi) zal moeten worden opgevangen en gecompenseerd door investeringen in de breedte, en spelers die zich verder moeten ontwikkelen. Eén op één zijn de kwaliteiten van vooral Kökçü niet opgevangen door een gelijkwaardige vervanger, voor wat betreft Szymański moeten we afwachten hoe goed Lingr en/of Ivanušec daadwerkelijk zijn. Wellicht dat één van hen (of allebei) dat vertrek wél adequaat kunnen opvangen.

Wat betreft de verdere ontwikkeling van andere spelers, heb ik goede hoop dat Paixão, Giménez (die vorig jaar in feite maar een half seizoen speelde), Wieffer, Hartman en Hancko nog een stap kunnen zetten. Maar van de andere kant, je kunt ook niet uitsluiten dat ze na hun eerste seizoen ook te maken krijgen met een terugval. Een vormdip. Het is te hopen dat ze die niet allemaal tegelijk gaan ervaren.

Het hangt daarin ook af van hoe Slot wil gaan spelen, en aan welke spelers hij daarbij de voorkeur geeft. Dat hij in eerste instantie Zeroukki náást Wieffer zette, deed die laatste geen goed. Maar je zag tegen Almere (Almere, dat wel) wel weer dingen die het vertrouwen geven dat Wieffer er wel weer komt.

Slot moet aan de slag nu, en dat is hem best toevertrouwd. Hij moet het elftal nu neerzetten, en met de onderlinge afstemming aan de slag gaan. Spelers moeten op elkaar ingespeeld raken. Als het dan weer gaat draaien, zie ik het niet negatief in.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 01 september 2023 om 10:27:

open/sluit de onderstaande quote:

(...)...met Ayase Ueda, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs gaf Feyenoord vier keer tussen de 5 en 10 miljoen euro uit voor een transfer. Dat is nog nooit gebeurd bij de club die als kampioen de Champions League in gaat en op papier sterker is dan vorig seizoen, ondanks het vertrek van aanvoerder Orkun Kökcu en aanvallende middenvelder Sébastian Szymanski.Misschien is Feyenoord op papier sterker geworden, maar dat bemerk ik vooral in de breedte.

Het vertrek van Kökçü en Szymański (en ook Pedersen en Idrissi) zal moeten worden opgevangen en gecompenseerd door investeringen in de breedte, en spelers die zich verder moeten ontwikkelen. Eén op één zijn de kwaliteiten van vooral Kökçü niet opgevangen door een gelijkwaardige vervanger, voor wat betreft Szymański moeten we afwachten hoe goed Lingr en/of Ivanušec daadwerkelijk zijn. Wellicht dat één van hen (of allebei) dat vertrek wél adequaat kunnen opvangen.

Wat betreft de verdere ontwikkeling van andere spelers, heb ik goede hoop dat Paixão, Giménez (die vorig jaar in feite maar een half seizoen speelde), Wieffer, Hartman en Hancko nog een stap kunnen zetten. Maar van de andere kant, je kunt ook niet uitsluiten dat ze na hun eerste seizoen ook te maken krijgen met een terugval. Een vormdip. Het is te hopen dat ze die niet allemaal tegelijk gaan ervaren.

Het hangt daarin ook af van hoe Slot wil gaan spelen, en aan welke spelers hij daarbij de voorkeur geeft. Dat hij in eerste instantie Zeroukki náást Wieffer zette, deed die laatste geen goed. Maar je zag tegen Almere (Almere, dat wel) wel weer dingen die het vertrouwen geven dat Wieffer er wel weer komt.

Slot moet aan de slag nu, en dat is hem best toevertrouwd. Hij moet het elftal nu neerzetten, en met de onderlinge afstemming aan de slag gaan. Spelers moeten op elkaar ingespeeld raken. Als het dan weer gaat draaien, zie ik het niet negatief in.Wat Slot de laatste twee jaar met twee verschillende spelersgroepen heeft gepresteerd heeft in heel Europa indruk gemaakt, maar dit derde jaar wordt wel zijn belangrijkste jaar omdat de verwachting nu vele male groter is van underdog naar favoriet !

 

+1/-0

Het is 100% waar maar hij zegt het ook gewoon haha.

Slot: ''Qua voetballend vermogen de beste ploeg sinds ik hier werk''
vandaag, 20:18 1 reacties
Arne Slot geniet momenteel van Feyenoord. De trainer zag dat de Rotterdammers een hoog niveau behaalden tegen FC Utrecht en er wordt ook hard gewerkt aan het scorend vermogen. De basis staat en nu is het zaak om de komende weken nog beter te worden. Slot heeft veel vertrouwen in de huidige groep.

''Dit Feyenoord is qua voetballend vermogen het beste Feyenoord dat ik heb gezien sinds ik bij deze club werk,'' vertelt Slot na afloop van de wedstrijd in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''De huidige spelersgroep is voetballend nóg beter dan die de finale van de Conference League wist te bereiken en afgelopen seizoen overtuigend kampioen van Nederland wist te worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 01 september 2023 om 10:27:

open/sluit de onderstaande quote:

(...)...met Ayase Ueda, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs gaf Feyenoord vier keer tussen de 5 en 10 miljoen euro uit voor een transfer. Dat is nog nooit gebeurd bij de club die als kampioen de Champions League in gaat en op papier sterker is dan vorig seizoen, ondanks het vertrek van aanvoerder Orkun Kökcu en aanvallende middenvelder Sébastian Szymanski.Misschien is Feyenoord op papier sterker geworden, maar dat bemerk ik vooral in de breedte.Ook in kwaliteit, ja je mist Kokcu en Szymanksi maar Stengs, Timber en Wieffer zijn (in potentie) gewoon Oranje internationals en Geertruida als rb is ook een halve middenvelder en Oranje international en dan nog Hartman die ook zijn debuut gaat maken bij Oranje. :cool

Zou me niks verbazen als Koeman over een tijdje met vijf Feyenoorders speelt.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 4 september 2023, 02:14:22.

 

+1/-0

Nou ik zit er weer klaar voor ! :B

 

+1/-0

Van harte Arne 45 jonge hond nog.

forumillustratie

 

+1/-0

Wat ook opvalt bij het team dat ze bijna geen overtredingen maken in 5 wedstrijden maar 1 keer geel en die ongelukkige rood. Vorig seizoen tegen Utrecht geloof ik maakten ze zelfs geeneen overtreding. Dat zie je zelden.

 

+1/-0

Slot wordt nog steeds niet genoemd bij de top coaches, vreemd hoor als ze Roger Smidt wel noemen. Maar laat ze maar slapen in Nederland weet men beter.

Manager Power Rankings: Ten Hag PLUMMETS, Klopp rises

https://www.footballtransfers.com/en/transfer-news/eu-uefa-champions-league/2022/01/manager-power-rankings-who-are-hottest-coaches-world-footballlink

 

+1/-0

Het is maar waar je je druk om maakt

 

+1/-0

Ik denk dat Slot door de eerste wedstrijd tegen Lazio in de war is geraakt.
Het team stond gewoon heel erg goed.
Speelde voetbal die ik zelden zie bij Feyenoord.
Maar toen dacht Slot ik verander het tegen Lazio, speelde een erg goede CL wedstrijd en Slot dacht toen dit word het ook in de eredivisie.
En toen ging het mis.
Spel is 70% minder, Spelers lopen uit positie.
Je ziet gewoon dat het niet goed staat.

Ik denk dat je tegen dit Lazio (dat wel heel erg slecht is)ook in de andere opstelling gewoon had gewonnen en dan had je de vastigheid behouden.
Had je ook gewoon van Twente gewonnen of ieder geval gewoon goed gespeeld.
Dat team zou wel onder de druk kunnen uit voetballen dit team niet...

Ik zou ook liever met Beelen centraal spelen en dan Geert naar rechts.
Met Bart kan je gewoon niet aankomen.
Dan moet je maar iets anders verzinnen.
Die Beelen had het toch ook gewoon goed gedaan?
Waarom krijgt hij dan geen kans?

Slot is wel vaak koppig dat hij te lang doorgaat met een idee dat iedereen al ziet niet werkt.

Nou hopelijk ziet hij het licht en gaan we weer terug naar hoe het stond.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 96 pagina's: 1 2 3 4 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 92 93 94 95 96

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot