Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Willem van Hanegem

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Hopelijk gaan hij en Dickie snel om de tafel, ophouden met die kinnesinne uit het verleden, ze willen allebei het beste voor Feyenoord !

 

+1/-0

Laat willem maar lekker golfen. Advocaat is een rationele man maar Willem is zo gevoelig, 1 iemand die wat verkeerd doet of verkeerd zegt en hij wil nooit meer terug komen. Te instabiel om op te bouwen in een professionele organisatie.

 

+1/-0

Ja Willem is de stijfkop. Dick is ook fan van De Kromme, hij wil echt wel dat het goed komt tussen hun.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 06 maart 2020 om 01:40:

Laat willem maar lekker golfen. Advocaat is een rationele man maar Willem is zo gevoelig, 1 iemand die wat verkeerd doet of verkeerd zegt en hij wil nooit meer terug komen. Te instabiel om op te bouwen in een professionele organisatie.Advocaat is minstens zo emotioneel als Willem. Alleen gaat hij er wat volwassener en verstandiger mee om.

 

+1/-0

De Kromme zal de komende tijd bij Fox Vandaag tezien zijn en zijn mening geven over de top teams en de comeback van Robben. Ook liet hij weten dat hij open staat voor een verzoening met Advocaat na 16 jaar geen contact.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willem van Hanegem vindt het opvallend dat FC Groningen niet heeft ingestemd met een bod van meer dan tien miljoen euro voor Jørgen Strand Larsen.
"Die jongen kan naar Engeland en zijn club kan meer dan tien miljoen krijgen. Maar directeur Mark-Jan Fledderus vindt het nog te weinig. FC Groningen moet oppassen dat het niet een soort Hotel California wordt: je kunt daar wel tekenen, maar je komt er nooit meer weg. Wat denkt die Fledderus nou? Dat ze met die gozer kampioen worden?", vraagt Van Hanegem zich hardop af in het Algemeen Dagblad.Heerlijk weer….Hotel California :D

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Willem van Hanegem