Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Marcos Senesi

Deze normale topic is open en bestaat uit 36 pagina's: 1 2 3 4 ... 32 33 34 35 36

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 mei 2022 om 12:37:

Derksen moest toch nog even laten weten dat hij het helemaal niks vind zeker geen miljoenen waard volgens hem.Erger nog vond ik wat Driessen te vertellen had over de transferwaarde van Feyenoord-spelers; Senesi, Kokcu, Sinisterra en Malacia zouden samen niet meer dan 55 miljoen euro opleveren. Dat soort uitspraken drukken de prijs als ze een eigen leven gaan leiden, net zoals het noemen van hoge transfersommen voor spelers ook tot een soort self fullfiling prophecy leiden…

Het is net alsof Driessen niet wil dat Feyenoord goed presteert op en buiten het veld. Het lijkt alsof hij ons echt als serieuze bedreiging ziet voor z’n eigen cluppie, en terecht!! 😁

 

+1/-0

'Stade Rennais mengt zich tussen geïnteresseerde clubs voor verdediger'

Het is de afgelopen dagen niet stil wat betreft transfergeruchten bij Feyenoord. Naast de geruchten rond Malacia zijn er ook veel clubs geïnteresseerd in de Argentijn Marcos Senesi. Daar is nog een club bijgekomen, zo meldt het Italiaanse TuttoMercatoWEB.

Volgens het medium heeft het Franse Stade Rennais zich ook gemeld voor de verdediger, die onder Arne Slot een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ook AS Roma en AFC Fiorentina hebben hun ogen gericht op Senesi.

Het contract van Senesi loopt tot en met medio 2023, maar de club heeft nog een optie om het contract met één seizoen te verlengen.

 

+1/-0

'Senesi bereikt persoonlijk akkoord met Bournemouth'

Marcos Senesi heeft een persoonlijk akkoord bereikt met AFC Bournemouth over een meerjarig contract, zo meldt journalist Fabrizio Romano zaterdagochtend. Feyenoord en de Engelsen club onderhandelen momenteel nog over een transfersom.

Bournemouth heeft een eerste bod bij Feyenoord neergelegd van vijftien miljoen euro inclusief bonussen. De verwachtingen zijn dat de clubs spoedig een akkoord weten te bereiken over Senesi. De 25-jarige Argentijn heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2023 met een optie op nog één seizoen.

Dit bericht is gewijzigd op 6 augustus 2022, 13:17:43.

 

+1/-0

Doet hij het goed daar speelt hij snel bij een grotere club in Engeland, Good luck Marcos!

 

+1/-0

Ik vind het jammer, Bournemouth spreekt niet echt tot de verbeelding. Is een veel kleinere club dan Feyenoord, met het enige verschil dat ze in de grootste en sterkste competitie op aarde spelen. Wat dat betreft begrijp ik de transfer, het is een kans voor Senesi om zich te etaleren in de Premier League. Maar ik blijf het zonde vinden dat een club als Valencia, West Ham of een Napoli niet heeft doorgezet, dat zijn toch de mooiere clubs voor een speler van zijn kaliber. Daarentegen vind ik dat Feyenoord goede zaken doet met een transfersom van om en nabij de 15 miljoen (excl. bonussen!). Ik vind Senesi een goede speler, maar hij is wat mij betreft vervangbaar (zeker als je iemand vindt met meer snelheid) en hij lijkt toe aan een nieuwe uitdaging.

 

+1/-0

Senesi heeft Feyenoord heel bewust gekozen als springplank naar een topcompetitie. De clubs waar hij op hoopte zijn niet gekomen. Verlengen zit er niet in. Maar heeft toch veel aan Feyenoord te danken. Dus is dit wat er overblijft. Nog een mooie som voor Feyenoord. En wellicht dat hij na een seizoen daar nog een stapje kan maken naar bv Aston Villa oid. Ik denk dat meer er niet in gaat zitten.

 

+1/-0

Het geeft wel aan hoe scheef de verhoudingen in de voetbalwereld liggen als een van de toppers van Feyenoord ervoor kiest te verkassen naar het FC Emmen van de Engelse competitie. Eeuwig zonde ook, omdat Senesi mij helemaal geen type lijkt voor de Premier League.
Als het hem erom te doen was om zich in de 'kijker' te spelen, had hij beter met Feyenoord de Europa League in kunnen gaan, dan met Bournemouth in de kelder van de Premier League te spelen.

 

+1/-0

De Premier League is een topcompetitie, de toppers van nu daar komen meestal ook van lagere clubs.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Proboscis schreef op 07 augustus 2022 om 05:26:

Het geeft wel aan hoe scheef de verhoudingen in de voetbalwereld liggen als een van de toppers van Feyenoord ervoor kiest te verkassen naar het FC Emmen van de Engelse competitie. Eeuwig zonde ook, omdat Senesi mij helemaal geen type lijkt voor de Premier League.
Als het hem erom te doen was om zich in de 'kijker' te spelen, had hij beter met Feyenoord de Europa League in kunnen gaan, dan met Bournemouth in de kelder van de Premier League te spelen.Het is gewoon de realiteit. Ik denk dat wanneer je kan onderscheiden/staande kan houden in de kelder van de Premier League, dit hoger staat aangeschreven dan presteren in de Europa League, of de Eredivisie.

Eerlijk gezegd denk ik dat alleen de Champions League qua aanzien kan wedijveren met Engeland.

Bournemouth heeft de eerste 3 punten al binnen. Da’s lekker voor de gedoodverfde degradant. We gaan het zien.

 

+1/-0

Hij is weg, zie ad.nl

 

+1/-0

Het is jammer maar nogmaals wie weg wil en de trasfer opbrengst is oké lekker laten gaan.

 

+1/-0

Oei Senesi……Dat gaat nog niet echt lekker daar in het VK. Binnen 11 minuten met 0-2 achter tegen Arsenal. Ik heb er niets van gezien dus geen idee of hem iets te verwijten valt maar wat ik wel weet is dat hij na de rust niet meer terug het veld op kwam.

 

+1/-0

Zal Marcos het naar zijn zin hebben gehad vanmiddag in het altijd gezellige Anfield?

 

+1/-0

Lijkt na wat aanpassingsproblemen er beter in te komen. Zaterdag gekozen tot MOTM voor wat het waard is. Zal igg goed zijn voor zijn zelfvertrouwen.

 

+1/-0

According to a report by Fichajes, Manchester City are keen on having Marcos Senesi in their ranks. The 26-year-old centre-back has been impressive in the English top flight, and City want him as a potential replacement for Aymeric Laporte, who is all set to leave the club.

Zou mooi zijn ontvangt Feyenoord ook weer wat extra en een tweede ex Feyenoorder naast Aké bij City is voor Feyenoord sowieso goed.
Al schat ik Hancko hoger in die gaat uiteindelijk ook naar de absolute top!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 36 pagina's: 1 2 3 4 ... 32 33 34 35 36

Feyenoord Forum » Home of History » Marcos Senesi