Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Uros Spajic

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Dat ze Elia niet gehaald hebben vind ik logisch die wil toch lekker afbouwen nu prima maar niet bij Feyenoord.
We hebben hem ook niet nodig Tyrell Malacia en Luis Sinisterra zijn herstellende van blessures, maar zaten wel in de selectie op het trainingskamp dus dat die weer terug zijn lijkt niet zo heel lang teduren zei Dick ook.

 

+1/-0

 

+1/-0

@Marc acardipane

We gaan zien hoe lang die blessures duren... Maar zelfs een elia die af bouwt is beter dan Sinisterra. Je moet kwaliteit halen. Zeker als die weinig loon willen en transfervrij zijn! Als het beter kan en het salaris betaalbaar is meteen doen om je eerste 11 te versterken!

Trouwens Elia was wel nodig. We hebben nu geen goed alternatief met snelheid op de linker vleugel als sinisterra niet kan spelen.

En iedereen lijkt te vergeten dat Sinisterra weinig productief was.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 16 september 2020 om 12:02:

@Marc acardipane

We gaan zien hoe lang die blessures duren... Maar zelfs een elia die af bouwt is beter dan Sinisterra. Je moet kwaliteit halen. Zeker als die weinig loon willen en transfervrij zijn! Als het beter kan en het salaris betaalbaar is meteen doen om je eerste 11 te versterken!

Trouwens Elia was wel nodig. We hebben nu geen goed alternatief met snelheid op de linker vleugel als sinisterra niet kan spelen.

En iedereen lijkt te vergeten dat Sinisterra weinig productief was.Je slaat door!!!! Elia 45 en Sinisterra 20 is wel een verschil!

 

+1/-0

@Willem van Hanegem

je bedoelt elia 33 jaar en sinisterra 21 jaar.

waar doel je op? het gaat er om dat er kwaliteit staat op je basis plekken. Kan je een betere halen of die het eerder bewees en kost je gene transfer som gewoon doen. Je moet eens voor prijzen gaan met feyenoord. Dat levert namelijk ook geld op goed presteren.

 

+1/-0

Sinisterra heeft de kwaliteiten om voor veel geld te worden verkocht. Die mis je nu als geen ander op links. Elia is afgeschreven na zijn contract

 

+1/-0

Klopt Willem en de club heeft met Berghuis, Sinisterra, Narsingh, Conteh en Linssen en evt Haps genoeg buitenspelers zelfs Toornstra kan er hangend spelen.

 

+1/-0

Dank Marc weer voor je video bijdrage. Krijg toch een goed beeld van Uros, van wat hij kan (prima intercepties en voortzetting) en wat hij durft. Dat spijkerharde zit hem dus in het niet van de bal laten afzetten. Als dit correct is wat ik zag, dan gaan we van hem genieten. De verdediging wordt een onneembare vesting en het kampioenschap ligt in het verschiet van deze competitie.

 

+2/-0

In Europa gewoon Senesi, Botteghin en Spajic opstellen! Bij een 5-3-2 formatie kunnen de 3 centrale verdedigers de as dichthouden en de backs hogerop staan om zo de aanvallers te kunnen ondersteunen, waardoor in balbezit het een 3-3-4 formatie wordt. Bij een eventuele omschakeling staan er 3 centrale verdedigers om de aanvallers af te stoppen.

 

+1/-0

@marc Acardipane

Het gaat niet om aantallen buitenspelers het gaat om inzetbaarheid voorin en of de kwaliteiten passen in hoe je wil spelen. Vorig seizoen bleek dat je snelheid nodig had op je linker vleugel.

Een reden waarom je niks aan larsson had. Dat word dus niet opgelost door Linssen is namelijk ook niet zo snel. Conthe kan het oplossen maar is geblesseerd. Sinisterra is mss in de winterstop pas terug en niet zo productief (niet veel goals en assists).
Toornstra kan er niet spelen door zijn gebrek aan snelheid is vaker geprobeerd en geen succes. Narsingh op links is mss een redelijke oplossing maar zijn kracht zit in zijn voorzet want scoren doet hij zelde. Dus is niet op zijn best via links. Haps moet als rechts back worden ingezet door malacia zijn afwezigheid.

We hadden deze eerste periode van het nieuwe seizoen dus een snelle ervaren speler nodig op de linker vleugel met scorend vermogen.


@willem van Hanegem
Als je zo happig bent op wat de waarde is van sinisterra en je had ook Elia gehad. Had je gewoon 1 van die 2 kunnen laten spelen en de ander laten invallen. Liever 2 dan 1 goeie speler op een positie. Je mag toch 5 keer wisselen. Het is namelijk vaak zo dat vleugel spelers nog al grillig willen presteren. Trouwens Sinisterra was vaak ingezet als spits... Dus had je met een snelle extra vleugel speler op links, met een snelle voorhoede kunnen spelen mocht een wedstrijd daar om vragen. Ik denk aan de kwetsbaarheid van 020 die met heel veel ruimte in de rug spelen en kwetsbaar is op de counter en trage centrum verdedigers heeft. Dan had je een voor treffelijk aanvalsplan gehad tegen een directe concurrent. (Namelijk een tactiek hoe AZ 020 vorig seizoen 2 keer versloeg).

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 18 september 2020, 04:48:31.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 september 2020 om 01:41:

In Europa gewoon Senesi, Botteghin en Spajic opstellen! Bij een 5-3-2 formatie kunnen de 3 centrale verdedigers de as dichthouden en de backs hogerop staan om zo de aanvallers te kunnen ondersteunen, waardoor in balbezit het een 3-3-4 formatie wordt. Bij een eventuele omschakeling staan er 3 centrale verdedigers om de aanvallers af te stoppen.Ze zullen zeker in dit systeem passen. Goed opgemerkt weer.

 

+1/-0

Persoonlijk vind ik dat je in de wedstrijd al in het huidige voetbal naar meerdere spel systemen moet kunnen schakelen. Als je fer laat zakken tussen de 2 centrale verdedigers kan je al 5-3-2 spelen. Maar Geertruida brengt aanvallend op de rechter flank als wing back te weinig.

 

+1/-0

Klopt 5-3-2 bv klinkt negatief, maar in balbezit is het gewoon een 3-3-4.

 

+1/-0

Nou maar goed dat ie nog gehaald is Botje is geen zekerheidje meer en die is na vandaag waarschijnlijk zijn basis plek dit seizoen kwijt met Geertruida en Spajic.

 

+1/-0

Ik wil wel opmerken dat tegen twente bleek dat we geen adequate links buiten hebben op het moment... En ik hier met menig een in discussie kwam die aan gaven dat we genoeg adequate buiten spelers hebben... Maar na de twente wedstrijd is hopelijk voor iedereen helder dat we op die positie een probleem hebben...

Ik weet niet of we wat gaan hebben aan Spajic. Ik blijf er bij dat we meer hadden gehad aan een aanvallende rechts back. Nieuwkoop doet zijn best maar is niet goed genoeg en geertruida is gewoon beter als centrale verdediger. Hij brengt aanvallend te weinig.

Haal Assaidi (transfervrij), Bacuna/fosu-mensah/karsdorp (huur) en Lens (als die transfervrij weg kan) op dan kan je alle zwaktes bij feyenoord oplossen. Wees aub niet zo eigenwijs bij Feyenoord!

Zien ze nou echt niet dat het elftal op die posities zwak is en is het onvermogen of pure onwil?

 

+1/-0

Texeira kan ook op linksbuiten en Conteh komt er ook aan evenals Sinisterra

 

+1/-0

@willem van Hanegem
Teixeira heeft ook niet genoeg snelheid om het probleem voorin op te lossen. Conthe moeten we nog maar zien wat het is... Kan hard rennen naar ja dat kan narsingh ook... En dat is ook niet genoeg... Het is hopen dat sinisterra snel terug komt of mss Malacia zodat je Haps er weer neer kan zetten. Maar sinisterra was ook niet bijster productief... En is maar afwachten hoe die van die zware blessure terug keert.

 

+1/-0

Hij mag aan de bak. Komende zondag zal hij ingezet worden, ondanks dat hij weinig heeft getraind. Met Senesi vormen ze een onneembare vesting. Zondag zien we een heel ander Feyenoord uit de startblokken komen. Vooral als Fer en Narsingh niet worden opgesteld.

 

+2/-0

Hopen dat hij een goed duo kan gaan vormen met Senesi, die Bottegien is gewoon weg te traag (geworden).

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 30 september 2020 om 13:03:

Hopen dat hij een goed duo kan gaan vormen met Senesi, die Bottegien is gewoon weg te traag (geworden).Botje heeft zijn beste tijd gehad, maar is ook niet erg hij is wel een leider in de groep prima om achter de hand tehebben.

Heb zo'n gevoel dat SS een top duo gaat worden!! :cool

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Feyenoord Forum » Home of History » Uros Spajic