Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Jeremiah St. Juste

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

'Dortmund start gesprekken met oud-Feyenoorder St.Juste'.

Jeremiah St. Juste staat voor een mooie stap aankomende zomer. De oud-Feyenoorder staat in de belangstelling van diverse clubs en vandaag maken Duitse media bekend dat Borussia Dortmund de gesprekken heeft geopend met St.Juste.

St.Juste heeft een contract tot medio 2023 en staat niet open om zijn contract te verlengen bij FSV Mainz 05. De Bundeliga club staat daarom open voor een transfer en verwacht een bedrag van rond de vijftien miljoen euro te ontvangen voor de 24-jarige verdediger.

St. Juste speelde 39 wedstrijden in het shirt van Feyenoord en maakte in 2019 voor negen miljoen euro de overstap naar FSV Mainz 05. Het bedrag kon door bonussen nog oplopen naar twaalf miljoen euro. Het is niet bekend of het transferbedrag daadwerkelijk is opgelopen naar twaalf miljoen euro.

Wijnaldum
Gisteren werd bekend dat Georginio Wijnaldum een overstap maakt naar FC Barcelona. De middenvelder gaat binnen enkele dagen tekenen bij de Spaanse topclub. De twee partijen hebben een mondeling akkoord over een contract tot medio 2024. De deal moet ruim voor het EK definitief bekend gemaakt worden.

 

+1/-0

Hopen dat Martin een doorverkoop clausule heeft bedongen, maar zal wel niet. Leuk voor die jongen trouwens, een van de snelste spelers in de Bundesliga.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 26 mei 2021 om 15:54:

Hopen dat Martin een doorverkoop clausule heeft bedongen, maar zal wel niet. Leuk voor die jongen trouwens, een van de snelste spelers in de Bundesliga.We gaan het snel zien. Bedragen richting de 20M worden er nu genoemd. Zou ons mogelijkheden bieden als we daar zelfs maar 5% van krijgen.

 

+1/-0

Jammer dat niemand weet of er een doorverkoop percentage aan vast zit

 

+1/-0

Jeremiah St. Just op weg naar Sporting Lissabon

https://www.kicker.de/st-juste-bereits-in-lissabon-4000000042285/transfermeldunglink

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Home of History » Jeremiah St. Juste