Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Jon Dahl Tomasson

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Volgens Feyenoord Transfermarkt is Wim Jonk één van de kandidaten om Advocaat te gaan opvolgen. "Hij is een van de twee kandidaten om Dick Advocaat op te volgen, zoals ik het nu begrijp."

Niet Dirk Kuyt, maar Jon Dahl Tomasson zou de andere kandidaat zijn. "Let maar eens op Jon Dahl Tomasson. Hij staat bovenaan met Malmö, is een Feyenoorder, net als Arnesen een Deen...hou maar in de gaten," sluit Feyenoord Transfermarkt af.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 19 september 2020, 13:28:26.

 

+1/-0

Dat is dan een verrassende ontwikkeling. Laten we het afwachten en tegen die tijd er op terugkeren, Marc. Bedankt weer voor deze berichtgeving.

 

+1/-0

@Marc Acardipane

leuk nieuwtje ;) Jonk zie ik persoonlijk wel zitten. Ik heb hem nog liever in een functie in de jeugd opleiding want dat deed hij prima bij bij 020.

Dit bericht is gewijzigd op 19 september 2020, 21:52:43.

 

+1/-0

Ben blij dat JDT wordt genoemd, is wel duidelijk dat Frank Kuijt niet ziet zitten. Tomasson heeft inmiddels tenminste bij verschillende clubs getraind geen rookie meer, zeker interessant te zien of hij met Malmö kampioen kan worden.

Ook zien hoe Jonk het bij Volendam doet. Opzich zijn het beide prima persoonlijkheden om binnen je organisatie tehebben.

 

+1/-0

Had net een artikel over FeyenoordTM gelezen. Pracht verhaal. AD verhaal; supporter die nieuwsmedia voor is met het contracteren van spelers door Feyenoord. Ook enkele gemaakte missers. Wel Leuk.

 

+1/-0

Ze hebben allebei niet veel ervaring maar dan kies ik toch voor Tomasson. Jonk heeft wel heel erg weinig ervaring en kent de club niet. Het is iig beter dan Kuyt uit het niets hoofdtrainer maken. Dirk is een meer dan geschikte kerel maar hij moet het wel verdienen door eerst eens het vak te leren bij kleinere clubs.

 

+1/-0

Tomasson plaatst zich met Malmö FF voor Champions League !

Bijzonder knap, Tomasson zie ik ooit wel terugkeren in De Kuip als Slot wordt weggekocht door de Europese top.

 

+1/-0

Hij heeft zich uitstekend ontwikkeld als trainer, knap werk bij Malmö FF!

 

+1/-0

Blackburn Rovers mooie klassieke club voor hem. Over paar jaar naar Rotterdam mischien.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Home of History » Jon Dahl Tomasson