Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Tonny Vilhena

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Hoe gaat het met hem in Russia? Moet hij mee naar het EK? Koeman heeft wel een zwak voor hem.

 

+1/-0

Ja moet mee.
Hij heeft de juiste winnaars mentaliteit.
Helaas is bijna iedereen de wedstrijd tegen portugal vergeten die Nederland toen in 5-3-2 glansrijk won. Vilhena speelde LWB en deed dat prima.
Ook gaf hij de beslissende voorzet waar een doelpunt uit kwam in dacht de poulefase van de nations league tegen duitsland waardoor nederland op de valreep door ging om die prijs nog te kunnen winnen.
Is mss wel onze beste links back optie samen met Gosens. En kan prima mee als linker verdedigende middenvelder naast Frenkie de jong als Propper mss geblesseerd is. Ik vind hem beter dan de Roon (Vilhena heeft een beter schot van afstand meer snelheid en loopvermogen) en Strootman die na zijn blessure nooit meer de oude is geworden.
Is ook nog jonger dan deze spelers dus kan je beter in Vilhena investeren.

 

+1/-0

Denk dat hij in een Davids rol heel geschikt is redelijke techniek en een betere stofzuiger als een Strootman bv. Speelt op het randje, maar je moet een paar van die gasten hebben.

 

+1/-0

Ik mis deze gozer enorm dit seizoen. :B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Noud schreef op 25 januari 2021 om 08:23:

Ik mis deze gozer enorm dit seizoen. :B
middenveld is ook niet goed momenteel

 

+1/-0

Ik herinner me nog dat er veel commentaar op Tonny was. Tja, hij verdiende wel een rol in het buitenland. Hij heeft ons veel gebracht.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 25 januari 2021 om 13:12:

Ik herinner me nog dat er veel commentaar op Tonny was. Tja, hij verdiende wel een rol in het buitenland. Hij heeft ons veel gebracht.Vergeet el Ahmadi niet

 

+1/-0

Tony is eigen kweek. El Ahmadi kwam van Twente.

 

+1/-0

Tonny Vilhena zou weleens een droomtransfer kunnen maken. Volgens het Italiaanse Calciomercato heeft Internazionale een voorstel gedaan om de middenvelder van Krasnodar te huren met een optie tot koop. In 2017 wilde de club uit Milaan Vilhena al overnemen maar toen wilde Feyenoord hem niet laten gaan. Ook Atalanta zou interesse hebben in Vilhena. De club uit Bergamo staat volgens het medium ervoor open om de oud-Feyenoorder meteen te kopen. Volgens Transfermarkt.com heeft Vilhena een transferwaarde van acht miljoen euro.

 

+1/-0

Ben benieuwd of Feyenoord een doorverkoop percentage heeft vastgelegd

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Home of History » Tonny Vilhena