Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere sporten » Wielrennen

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Aangezien er hier altijd redelijk wat wielerkenners te vinden waren.

Paar interessante vragen:
- Wie wint de Vuelta? Ik denk dat Roglic de grote favoriet is, wel benieuwd of hij het nu eindelijk eens 3 weken kan volhouden.

- Gaat Dumoulin naar Jumbo Visma? Kans lijkt me groot obv de geruchten tijdens de tour. Zou dan in september bekend moeten gaan worden..

- Wordt Mathieu vd Poel wereldkampioen? Natuurlijk is zo'n eendagskoers altijd een soort loterij, maar qua parcours zou het hem zeker moeten liggen. Wat een sensatie zou het zijn!

Hopen op een mooi slot van dit wielerseizoen. Hopelijk volgend jaar weer een fitte Dumoulin, met een TdF parcours wat hem ligt.

 

+1/-0

Jumbo gaat weer met een sterke ploeg naar de Vuelta, dus Roglic is sowieso een van de topfavorieten. Meer nog dan Kruijswijk, want die heeft natuurlijk de Tour al in de benen. Al weet je nooit hoe het loopt als ze dat als ploeg tactisch gaan uitspelen.
Maar op voorhand lijkt me dat Miguel Angel Lopez en Carapaz de grootste concurrenten zullen zijn van Roglic.

Wie wil kan zich trouwens aansluiten bij de Feyenoord Netwerk subleage op Sportpools.

 

+1/-0

Top vijf Vuelta:
Angel Lopez
Roglic
Carapaz
Kelderman
Kruijswijk

Laat ik eens gek doen en hopen dat Kelderman top 5 rijdt...

TDM gaat naar Jumbo en MvdP naar Sunweb. Beter gezegd: Corendon en Sunweb worden een nieuwe ploeg. Wordt allemaal pas bekend nadat MvdP in zijn regenboogtrui mag rondrijden.

 

+1/-0

Ik kan me niet voorstellen dat Kelderman top 5 rijdt na het jaar wat hij tot nu toe achter de rug heeft, zou een wereldprestatie zijn als het toch lukt. Ik verwacht deze Vuelta veel van Roglic.

 

+1/-0

Als Kelderman fietst naar zijn potentie is top 5 helemaal niet onrealistisch.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Sabau schreef op 16 augustus 2019 om 22:05:

Als Kelderman fietst naar zijn potentie is top 5 helemaal niet onrealistisch.Ik vind Kelderman een talentvolle wielrenner, maar wel iemand die bovengemiddeld veel pech heeft gehad. Er zijn de laatste jaren meer talentvolle wielrenners doorgebroken die bergop meer capaciteit hebben dan Kelderman en niet eenzelfde geschiedenis met blessures hebben. Top 5 wordt een hele kluif voor Kelderman gezien zijn recente blessures.

 

+1/-0

zondag Ronde va Vlaanderen

 

+1/-0

Wat een amateurisme bij dat vrouwenwielrennen, die Van Vleuten kwam juichend over de finish omdat ze dacht dat ze gewonnen had. Die Oostenrijkse was toen al bijna 3 minuten binnen :D

 

+1/-0

Wielerlegende Mario Cipollini (55) drie jaar cel in voor mishandelen ex
Updated Gisteren, 20:34
Gisteren, 20:32

LUCCA - De voormalige topsprinter Mario Cipollini is door een rechter in Lucca veroordeeld tot drie jaar celstraf voor het mishandelen en bedreigen van zijn ex-vrouw Sabrina Landucci.

De 55-jarige oud-wielrenner uit Italië moet zijn ex en haar huidige partner ook een schadevergoeding betalen van respectievelijk 80.000 euro en 5000 euro, melden Italiaanse media.

Cipollini's ex-vrouw deed in 2017 aangifte tegen de voormalig wereldkampioen wielrennen. De aanklager had 2,5 jaar celstraf geëist, maar de straf voor Cipollini viel hoger uit.

De Italiaan won 42 etappes in de Giro d'Italia, twaalf ritten in de Tour de France en drie in de Vuelta. In 2002 veroverde Cipollini de wereldtitel in het Belgische Zolder. 'Cipo', ook bekend om zijn extravagante tenues, stopte in 2005 met wielrennen. Hij maakte een kortstondige comeback in 2008.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Andere sporten » Wielrennen