Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Supporterscontact » Seizoenkaart 2020/2021

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Goedenavond, ik heb een vraag. Ik ben van plan om aankomend seizoen voor het eerst een sk te nemen. Nou lijkt y2 mij het best en leukst om op te beginnen, maar mijn vraag is eigenlijk of het ook mogelijk is om een sk te bemachtigen op S of X. En is vak Y makkelijk om te krijgen. Alvast bedankt ;)

 

+1/-0

Op dit moment gebeurd hier geen flikker dus verwacht weinig antwoorden. Als je in je eentje gaat zou ik ergens op een klein vak beginnen zodat je wat mensen leert kennen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Morris schreef op 28 maart 2020 om 20:45:

Goedenavond, ik heb een vraag. Ik ben van plan om aankomend seizoen voor het eerst een sk te nemen. Nou lijkt y2 mij het best en leukst om op te beginnen, maar mijn vraag is eigenlijk of het ook mogelijk is om een sk te bemachtigen op S of X. En is vak Y makkelijk om te krijgen. Alvast bedankt ;)Ik denk dat je sowieso niet de garantie krijgt dat je op een vak zit, bij een nieuwe aanvraag...
Je mag (tenzij het nu anders is tegnwoordig) een voorkeur opgeven. Indien dat niet mogelijk is ga je naar een vergelijkbaar vak, binnen die prijsklasse. Succes!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Supporterscontact » Seizoenkaart 2020/2021