Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Supporterscontact » Feyenoord support

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Hoiiii.

Wij zitten in het laatste jaar van onze bachelor Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voordat wij dit jaar afstuderen, hebben we de uitdaging gekregen om onderzoek te doen naar de beleving van burgers in Rotterdam over toezicht (denk hierbij aan camera, politietoezicht, etc).

We zijn benieuwd naar de mening en ervaring van Rotterdamse burgers met een strafblad over surveillance. Het gaat ons er helemaal niet om hoe je aan dit strafblad bent gekomen. We zijn alleen geïnteresseerd naar jullie mening. Aangezien we vaak Feyenoord wedstrijden bijwonen, weten we dat hier nog wel eens politie ingrijpt. Daarom willen we jullie vragen hoe jullie onder andere deze vorm van toezicht ervaren.

Indien jullie niet zelf in het bezit zijn van een strafblad, hopen wij dat jullie dit door willen sturen voor jullie mede Feyenoord supporters.

We vragen dit juist in deze groep, omdat ervaring leert dat de gemeente extra toezicht inzet tijdens deze wedstrijden. Zeker na het krijgen van een strafblad, verwachten wij dat zij een vergrootglas op deze doelgroep leggen. Dit willen wij onderzoeken.

De gegevens zullen anoniem worden verzameld en enkel voor ons onderzoek gebruikt worden.

De enquête bestaat uit 25 vragen. Gemiddeld duurt het invullen van de enquête maar 10 minuten. Via onderstaande link kan deze worden ingevuld.

Help jullie mede Feyenoorders uit de brand!

Link enquête: https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dosIAihEnCY1ubYlink

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Supporterscontact » Feyenoord support