Transparent
Inloggen
Sluiten

Promovendus FC Emmen voor Feyenoord de volgende tegenstander in De Kuip

26 augustus 2022 01:04

Feyenoord kan zaterdag al dan niet tijdelijk de koppositie in handen nemen als de thuiswedstrijd tegen FC Emmen op het programma staat. Bij een overwinning op de promovendus zal de ploeg van Arne Slot in ieder geval voor even bovenaan in de Eredivisie staan aangezien Ajax een dag later pas in actie komt.

De historie tegen FC Emmen is nog niet al te groot, aangezien de wedstrijd voor de Eredivisie pas 3 keer eerder werd gespeeld in De Kuip. Feyenoord won twee keer eenvoudig, terwijl de laatste editie verrassend in een gelijkspel eindigde.

Feyenoord komt zaterdag bovendien tegenover een oude bekende te staan, aangezien Mark Diemers dit seizoen voor FC Emmen speelt. Officieel staat hij nog onder contract bij Feyenoord, maar hij is verhuurd aan de club uit Drenthe.




Discussieer mee op de forums


Tags

emmen kuip promovendus eredivisie arne diemers drenthe editie historie slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave