Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: "Leuk om de waardering te voelen van de spelers en de fans!"

22 april 2024 19:19
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Leuk om de waardering te voelen van de spelers en de fans!"; image source: Pro Shots

Arne Slot ging vanmiddag rondom de huldiging nogmaals in op de gewonnen bekerfinale: "Deze beker is wel een bekroning op een heel mooi seizoen. Zowel in de competitie als in de beker als in de Champions League hebben we echt een aantal hele mooie wedstrijden gezien en zitten we in een echt heel mooi seizoen. Het is daarbij mooi dat we er beter voor staan dan ons vorige kampioensjaar, maar dat PSV nu een uitzonderlijk seizoen draait waardoor we genoegen moeten nemen met de tweede plek. Dat is ergens wel heel vreemd. Vorig jaar werden we kampioen en hadden we na dertig wedstrijden minder punten dan nu, en toch staat PSV op het punt kampioen te worden! Desalniettemin is het al met al een heel mooi seizoen en is dit toch wel de bekroning op dat seizoen."

Ook ging de trainer in op de andere locatie dan gebruikelijk: "Dit is inderdaad een minivariant, maar ik blijf zeggen dat de Eredivisie het hoofddoel moet zijn. De beker is heel leuk natuurlijk, maar die kun je door een gunstige loting ook praktisch in je schoot geworpen krijgen. Dat was in ons geval niet aan de hand dit seizoen, als je ziet dat we onder meer PSV uit hebben geschakeld op weg naar de finale, maar toch. De Coolsingel is natuurlijk iets unieks, iets magisch. We weten wel wat we moeten doen als we volgend seizoen weer op die Coolsingel willen staan."

Ook nu kreeg hij, mede gevoed door de luide roep van de fans dat Arne Slot bij Feyenoord moet blijven, de vraag naar zijn toekomst: "Ik zeg met name we, omdat ik me nog altijd volledig onderdeel voel van Feyenoord en ik hier ook nog twee jaar onder contract sta."

Het hele interview met Arne slot vind je hier: https://twitter.com/Feyenoord/status/1782390464953339939

Meer op




Tags

arne slot bekroning coolsingel bekerfinale eredivisie geschakeld gevoed hoofddoel huldiging kampioensjaar locatie luide magisch minivariant praktisch uitzonderlijk unieks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment