Transparent
Inloggen
Sluiten

Leonardo iig tot winterstop in De Kuip

12 december 2001 23:06

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft laten weten de Braziliaan Leonardo voorlopig geen toestemming te geven om naar een andere club uit te zien. De zaakwaarnemer van Leonardo liet eerder weten de jonge spits graag voor een half jaar uit te lenen aan een Braziliaanse club. Van Marwijk stond open voor een vertrek van Leonardo, maar het bestuur heeft dit uiteindelijk minimaal tot de winterstop tegengehouden. Dan zou besloten kunnen worden alsnog over te gaan tot verhuur van Leonardo, 'maar dan in ieder geval naar een club in de buurt'. Dat zou een club in West-Europa moeten zijn, waarbij Feyenoord zicht kan houden op de aanvaller, een andere voorwaarde daarbij zou zijn dat die club op het hoogste niveau speelt.

Meer op




Tags

leonardo kuip bestuur braziliaan marwijk west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.744 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bayern bbb beelen bewindslieden brighton coalitie excelsior fcb hancko jahanbakhsh jong kabinet lamprou liverpool middenveldert minteh nederland nieuwkoop nsc oppositie slot timber trauner voorstander wehave wieffer wilders willykment