Transparent
Inloggen
Sluiten

Goal Van Hooijdonk; Nederlaag Buffel; 25 minuten voor Smolarek; Verrassende overwinning voor Ono tegen Tsjechie; Gelijkspel voor Song

28 april 2004 20:30

Verslaggever: K

Pierre van Hooijdonk, die woensdagavond recordhouder invalbeurten bij het Nederlands elftal werd, scoorde de vierde treffer van Oranje in de met 4-0 gewonnen oefeninterland tegen Griekenland. Makaay, Zenden en Heitinga scoorden de andere treffers.

Buffel ging in eigen land de boot in tegen Turkije. De Rode Duivels verloren met 2-3 door een doelpunt in blessuretijd. Voor de Belgen scoorden Sonck en Dufer. Buffel kreeg zijn kansen, maar was niet trefzeker. 7 minuten voor tijd werd hij gewisseld voor Dufer, die prompt wel scoorde.

Ebi Smolarek kwam voor het Poolse nationale elftal 25 minuten in actie in de vriendschappelijke interland tegen Ierland. In Polen kon hij ook de winnende treffer niet forceren, het bleef 0-0.

In Tsjechie heeft Japan een verrassende 0-1 overwinning behaald op Tsjechie. Met Shinji Ono in de basis Tatsuhiko Kubo zorgde voor ruim 11.000 toeschouwers na een half uur voor het enige doelpunt.

In Zuid-Korea heeft Chong-gug Song met 0-0 gelijkspeeld met het nationale elftal van Zuid-Korea in een vriendschappelijke interland tegen Paraguay. De rechterflankspeler van Feyenoord stond in de basis en speelde de gehele wedstrijd.

Meer op




Tags

buffel tsjechie hooijdonk ono smolarek song dufer korea chong ebi gelijkspeeld griekenland gug heitinga ierland japan kubo makaay oefeninterland oranje paraguay polen prompt rechterflankspeler recordhouder shinji sonck tatsuhiko trefzeker turkije zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki