Transparent
Inloggen
Sluiten

Alleen Buffel, Kuyt, Ono en Van Wonderen onbesproken

1 november 2003 14:52

Verslaggever: S

Niet alleen Van Marwijk heeft het moeilijk de opstelling van Feyenoord te bepalen. Ook het legioen is tot op het bot verdeeld over de vraag hoe het ideale Feyenoordelftal er nu uitziet met de huidige selectie. Slechts vier spelers krijgen meer dan 80% van de supporters achter zich voor een basisplaats: Buffel (92,5%), Kuyt (92,3%), Ono (92,2%) en Van Wonderen (86,9%). Ter vergelijking: bij Ajax zijn 9 spelers 'zekerheidjes'.

Alle andere posities staan ter discussie. Vooral de val in populariteit van Song (van boven de 90 tot nu 55,1%) en Lazovic (71,0%) zijn zeer opvallend. Stijgen doen vooral Swerts (25,4%) en Paauwe (70,4%). Maar liefst negen spelers verdienen een basisplaats volgens meer dan 20% van de fans, maar hebben die niet. Dit tekent de breedte van de selectie. Klik hier om deze 'ideale opstelling' te bekijken.

Vergelijken we de keuzes van Van Marwijk met die van het legioen, dan valt vooral op dat de trainer meer vertrouwen lijkt te hebben in Van den Berg en Zoetebier. Beide spelers misten nog geen minuut speeltijd in officiele wedstrijden, maar hebben slechts 56,6% respectievelijk 25,9% van de stemmen van de fans.

Klik hier om jouw favoriete opstelling in te sturen.

Meer op




Tags

buffel kuyt ono wonderen legioen marwijk onbesproken berg bot breedte feyenoordelftal lazovic paauwe populariteit song swerts val zekerheidjes zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg