Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘Er zijn heel veel redenen om te blijven’

21 mei 2023 17:35

Met een 1-3 overwinning heeft Feyenoord-trainer Arne Slot zijn dertiende overwinning op rij in de Eredivisie geboekt. Bij ESPN gaf de trainer aan dat het allemaal goed gaat met Neraysho Kasanwirjo en dat hij trots is op zijn ploeg:

“Hij is gewoon bij kennis en dat is hij ook de hele tijd geweest. We waren er snel bij om hem in de zijligging te leggen. Net zag ik alweer een smile op zijn gezicht in de kleedkamer. De schrik schiet je natuurlijk wel om het lijf als je het ziet gebeuren.”

Daarna ging Slot verder over de wedstrijd zelf: “Ik vind het heel knap. Ze verdienen de complimenten omdat ze deze verre uitwedstrijd, op een slecht veld, hebben gewonnen. Dan zie je de reden waarom we kampioen zijn geworden, want we gaan dan niet klagen. Iedereen blijft alles geven en in de laatste minuten zag ik ze nog sprints maken. Al met al wonnen we verdiend met 1-3.”

Vervolgens kreeg Slot de vraag hoe hij terugkijkt op de afgelopen week: “Prachtig. Om kampioen te worden is al heel bijzonder, maar om dat bij Feyenoord te doen is het echt ‘next level’. Dat komt niet alleen door de mensen, maar ook de iconische plek van de huldiging. In de dagen daarna hebben we het goed gevierd. Ik hoop dat ze mooi weer krijgen in Ibiza. Ze verdienen dit volledig. Vandaag hebben we aangetoond dat we prima kunnen spelen op zondag, na een aantal dagen feest.”

Tenslotte over zijn toekomst: “Het is niet dat ik iets bekend ga maken, want ik heb nog een tweejarig contract. Clubs die interesse hebben mogen zich bij Feyenoord melden, maar zoals Te Kloese vandaag zei, is er nog geen één club die zich heeft gemeld. Het is aan Feyenoord om een antwoord te geven als iemand zich meldt. Ik werk bij een geweldige club met een geweldige selectie, dus er zijn heel veel redenen om te blijven. Er zijn bepaalde clubs waar je altijd naar luistert, maar dan moeten zo ook langs Feyenoord.”




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne eredivisie espn huldiging ibiza iconische kasanwirjo klagen kloese level lijf schrik smile sprints terugkijkt tweejarig zijligging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda