Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tottenham Hotspur benaderde ook Dennis te Kloese'

21 mei 2023 09:19 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Tottenham Hotspur benaderde ook Dennis te Kloese"; image source: Pro Shots

Tottenham Hotspur heeft ook geprobeerd om Dennis te Kloese te halen. Dat meldt De Telegraaf. Voordat er gesproken was met Arne Slot of Orkun Kökcü werd de huidig algemeen directeur van Feyenoord benaderd of hij in Londen als technisch directeur aan de slag wilde gaan. Te Kloese wees een aanbod echter af. "Het heeft mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen", aldus Te Kloese.

De algemeen directeur gaat verder: "Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z’n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord."

In dezelfde week dat Tottenham een aanbod deed, werd Te Kloese ook benaderd door de Mexicaanse voetbalbond. Voor de directeur is een vertrek echter onbespreekbaar en hij hoopt dat zijn aanblijven voor anderen binnen Feyenoord een signaal kan geven.

Meer op De Telegraaf




Tags

kloese tottenham benaderde aanblijven arne kokcu londen slot telegraaf verhuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ze hebben mij ook benaderd, maar ik blijf Feyenoord trouw
+1/-0

11 maanden geleden
Toffe instelling, wordt een echte Feyenoorder.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg