Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Giménez: 'Door de passie van dit team zijn we kampioen'

15 mei 2023 18:29

Hij is niet meer weg te denken uit de selectie van Feyenoord: Santiago Giménez. De Mexicaanse aanvaller heeft zich afgelopen jaar ontpopt tot een van de publiekslievelingen en is topscorer van Feyenoord. Ook in de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0) was het raak voor de Mexicaan, waarmee zijn totaalscore op 15 goals is gekomen. ESPN sprak na afloop van de wedstrijd met de Mexicaan:

“We hebben ons best gedaan en het is gelukt om kampioen te worden. Ik probeer altijd te scoren, maar het belangrijkste is dat we winnen. Het feest hier is geweldig, uniek. Ik had nooit verwacht dat het hier zó zou zijn. We hebben als team gedroomd en gevochten tot het einde en dit team verdient niets minder dan het kampioenschap.”

Giménez speelde zichzelf in de loop van het seizoen in de basis, vaak ten koste van Danilo. Toch ziet hij zichzelf niet als dé aanvaller van Feyenoord. “Voor mij is er niet nummer één aanvaller. Soms speelt Danilo, soms speel ik. Het gaat uiteindelijk om wat het beste is voor het team.” Gevraagd naar de kracht van dit Feyenoord, is de Mexicaan stellig: “Passie. De passie van dit team is ongeëvenaard. We vechten elke wedstrijd en dat is waarom we nu kampioen zijn.”




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez passie santiago danilo eagles espn gedroomd kampioenswedstrijd ongeevenaard ontpopt publiekslievelingen stellig topscorer totaalscore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer