Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘We hebben complete dominantie laten zien’

9 maart 2023 23:30

De gehele wedstrijd leek het wachten op de 0-1 voor Feyenoord, maar plots scoorde Shakhtar Donetsk de 1-0. Daarmee leek Feyenoord een verrassende nederlaag te gaan lijden, maar vlak voor tijd kwam het toch nog langszij. De lezing van Arne Slot na afloop was duidelijk.

“Ik vind dat we onszelf tekort hebben gedaan. We waren te veel tevreden met het feit dat we beter waren en we hebben te weinig doorgedrukt. We hebben denk ik vrij veel kansen gehad en als zij de bal drie keer op onze helft hebben gehad, is het veel. Dat ze daar dan toch uit scoren, is zuur. Het was een uitermate gelukkige goal, maar Mats had ook meer contact kunnen maken. Het heeft een flinke impact op de wedstrijd gehad. Ik weet niet of deze goal voorkomen had kunnen worden door een man bij de tweede paal te zetten. De uitdaging voor ons is om de bal als eerst te raken bij een corner voor de tegenpartij. Verder hebben we wel gewoon complete dominantie laten zien in een Europese achtste finale. Uitermate teleurstellend dat dat slechts een 1-1 oplevert.”




Tags

arne dominantie slot donetsk doorgedrukt langszij lezing mats shakhtar tegenpartij zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda