Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Ik blijf gewoon lekker mijn ding doen'

5 maart 2023 00:22

Mats Wieffer speelde tegen FC Groningen opnieuw de volle 90 minuten mee. De middenvelder, die onlangs voor het eerst voor het Nederlands Elftal werd geselecteerd, deed na afloop zijn verhaal bij Hans Kraaij Jr.

"Het was niet goed. Daar kunnen we lang over praten, maar ik denk dat we heel slordig waren, ook toen we tegen tien man speelden. Het was slecht. Uiteindelijk schieten we hem er toch nog weer in, in de laatste tien minuten. We hadden niet veel grote kansen, dus ik voelde niet écht dat hij eraan zat te komen. We hadden alleen wel veel druk op hun en dan valt hij toch nog. Het was een perfecte voorzet die met een beetje mazzel binnenvalt."

Richting het eind van de wedstrijd ging Feyenoord een stuk aanvallender spelen. Wieffer: "Op een gegeven moment speelden we met drie man achterin en speelde ik in het centrum. Daar heb ik vorig seizoen ook een paar keer gestaan en dat ging nu prima."

Tot slot ging de middenvelder kort in op zijn uitverkiezing in de voorselectie van het Nederlands Elftal: "Met de selectie voor het Nederlands Elftal was ik wel verrast en heel blij. Als iemand dat twee maanden geleden had gezegd, had ik gek opgekeken. Ik blijf gewoon mijn ding doen en dat ik in de voorselectie zit, is al heel mooi."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats binnenvalt groningen hans kraaij mazzel opgekeken slot uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda