Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Zij maakten er door het tijdrekken een klotewedstrijd van'

5 maart 2023 00:15

Net als afgelopen woensdag tegen sc Heerenveen, speelde Feyenoord tegen FC Groningen geen goede wedstrijd, maar wist het wel met 1-0 te winnen. Opnieuw viel de winnende treffer vlak voor tijd, dit maal door Oussama Idrissi. Aanvoerder Orkun Kökcü verscheen direct na de wedstrijd voor de camera van ESPN.

"We hadden veel balbezit maar hebben weinig kansen gecreëerd. Zij maakten er door het tijdrekken een klote wedstrijd van, maar dat hoort er helaas ook bij. Net als tegen Heerenveen is de 1-0 voldoende. Ik heb me wel eens beter gevoeld in de wedstrijd en voelde ook dat niet alles goed ging, maar we zitten nu in een fase in de competitie waarin we gewoon de punten moeten pakken. Sinds de winterstop scoren we bijna in elke slotfase, dus het geloof heb ik gehouden, zeker na de rode kaart."

Hans Kraaij Jr. vroeg verder naar het incident waaruit FC Groningen met tien man kwam te staan: "Het was een duel in de hoek waarbij Ali naar de grond ging, en de verdediger schoot hem tegen hem aan. Ik weet verder niet precies wat de regel is, maar eigenlijk heeft dat het ons wel makkelijker gemaakt. Nu moeten we door blijven pakken met de overwinningen en dan zien we wel waar we aan het eind van het seizoen staan. We hebben er wedstrijden tussen zitten waarin we goed voetballen, maar deze zitten er ook tussen. Het is lekker als we de druk nu weer bij PSV en Ajax kunnen leggen."




Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu groningen heerenveen klotewedstrijd ali espn hans idrissi kraaij oussama

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki