Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘Tegen het einde waren we frisser en sterker’

1 maart 2023 22:25

Feyenoord-coach Arne Slot was na afloop uiteraard tevreden over het resultaat, maar minder over het vertoonde spel. Bij ESPN blikte de oefenmeester terug op de gewonnen wedstrijd in Friesland.

“We hadden een moeilijke eerste helft, maar het was fijn dat niemand opgaf en dat we in de wedstrijd konden blijven. Gelukkig hebben we spelers die het verschil kunnen maken in de tweede helft. Los van de goal vond ik dat we meer controle hadden in de tweede helft, en dat we zeker tegen het eind wat frisser en sterker waren. Heerenveen speelde met lef en won bijna elk duel van ons en andersom hadden wij moeite om hen onder druk te zetten. We waren goed in de discipline, maar kwamen ook één keer goed weg bij de kans van Van Hooijdonk. Na rust speelden we stukken beter, wat hun wellicht ook wat vermoeider maakte.”

Ook kreeg Slot nog een vraag over Spakenburg, dat aangaf het liefst tegen Feyenoord te spelen in de halve finale: “Ze hebben wel FC Groningen én FC Utrecht uitgeschakeld, dus laten we ze vooral respect geven. We gaan morgen eerst maar eens kijken wie er nog bij komen. Een halve finale is hoe dan ook een leuke wedstrijd om te spelen. Het is een druk programma met weinig rust tussen de wedstrijden, maar dit geeft natuurlijk veel energie richting zaterdag.”




Tags

slot arne frisser discipline espn friesland groningen heerenveen hooijdonk oefenmeester opgaf spakenburg utrecht vermoeider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda