Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: ‘Danilo en ik geven alles voor elkaar in het veld’

1 maart 2023 22:16

Met het enige doelpunt van de wedstrijd schoot Santiago Gimenez zijn ploeg naar de halve finale van de KNVB Beker. De assist bij het doelpunt kwam op naam van collega-spits Danilo. Na de wedstrijd gaf de Mexicaan een beschrijving van zijn doelpunt en de band met Braziliaan Danilo.

“De aanvaller moet er op een bepaald moment zijn en dan heb je twee opties: scoren of missen. Vandaag ging hij er gelukkig in. Het was een geweldige pass van Danilo. Hij is ook een aanvaller en we weten elkaar goed te vinden in het veld. Het was een goede beslissing van de trainer om ons samen te laten spelen. We zijn goede vrienden en geven alles voor elkaar tijdens een wedstrijd. Ik moest snel handelen, want de keeper kwam snel uit zijn goal.”

De aanvaller ging ook nog kort in over het matige niveau van de wedstrijd in het algemeen: “We hebben zeker niet de beste wedstrijd van ons leven gespeeld, maar wanneer de dingen niet zijn zoals we willen, moeten we ons hart laten spreken. Dat is Feyenoord. Gisteren zagen we bij Spakenburg ook dat alles kan gebeuren in voetbal.”




Discussieer mee op de forums


Tags

danilo gimenez santiago beschrijving braziliaan knvb spakenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg