Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘In de rust hebben we wat dingen omgezet’

1 maart 2023 22:00

In een enigszins teleurstellende bekerwedstrijd heeft Feyenoord woensdagavond de halve finale weten te bereiken. In het Abe Lenstra Stadion werd er dankzij een doelpunt van Gimenez met 0-1 gewonnen van sc Heerenveen. Feyenoord-captain Orkun Kökcü deed direct na de wedstrijd zijn interview bij ESPN.

“We zijn blij dat we door zijn. Het was moeilijk en we waren aan de bal niet goed genoeg. We waren wel gedisciplineerd, want we hebben ook weinig weggegeven. Ik weet niet precies hoe het kwam in de eerste helft. Ik had zelf ook een momentje waar ik me een beetje voor schaam. Het zag er stom uit, denk ik.

In de rust nam Feyenoord de tijd om het een en ander om te zetten: “Het druk zetten liep niet goed, dus dat hebben we anders neergezet. Daarnaast moest het aan de bal veel beter. Heerenveen was een vervelende ploeg, omdat ze met hun middenveld vaak vrij laag staan. Dan is het lastig om te bepalen wie door moet stappen. Dat hebben we na rust beter gedaan. Iedereen is gelukkig fit en als het dan niet loopt, moet je in ieder geval niet verzaken op verdedigend vlak. Ook op een mindere dag kan je hier dan met 0-1 winnen. Een bekerwedstrijd moet je gewoon doorkomen, dat is het belangrijkste.”




Tags

kokcu heerenveen doorkomen espn gedisciplineerd gimenez momentje schaam stom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg