Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: ‘Niet nerveus, maar wel een speciaal moment’

26 februari 2023 17:52

Na lange afwezigheid maakte Gernot Trauner in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn rentree. De Oostenrijker mocht ruim tien minuten meedoen in de gewonnen wedstrijd, en gaf bij ESPN aan dat hij het een speciaal moment vond.

“Het is mooi om weer terug op het veld te zijn en goed om hier te winnen. Het was een lastig veld en Fortuna is altijd vrij gevaarlijk met lange ballen. Toch zijn we goed gestart en daarom was het voor mij wat makkelijker om in het veld te komen. Ik was niet nerveus, maar het was wel een speciaal moment. Nu moet ik aan de slag om weer helemaal fit te worden. Ik wist dat tien minuten moest lukken, maar ik blijf werken om het team te kunnen helpen. Na afloop zeiden de spelers dat ik nog even naar de fans moest gaan. Ik ben niet de persoon die voorop loopt op zulke momenten, maar het was mooi om te doen en ik ben blij dat ik terug ben.”




Discussieer mee op de forums


Tags

gernot trauner fortuna espn oostenrijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.360 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda