Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik blijf gewoon bij Feyenoord'

10 februari 2023 18:31
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Ik blijf gewoon bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Arne Slot maakt het seizoen gewoon af bij Feyenoord. Dat gaf de trainer zelf vrijdagmiddag aan op de wekelijkse persconferentie nadat zijn naam nadrukkelijk werd gelinkt aan Leeds United. "De clubs hebben contact gehad, maar ik zal gewoon bij Feyenoord blijven. Dat kan ik bij deze wel zeggen", aldus Slot. "Ze hoeven ook niet bang te zijn dat ik vertrek als er opeens meer geld geboden wordt."

Gevraagd werd aan de trainer of hij zelf heeft besloten dat hij blijft of dat dit de beslissing van de club is. "Dat is een combinatie van beiden", zo gaf hij aan. "Het is natuurlijk een compliment als zo'n club interesse in je heeft. Het is een geweldige competitie, maar we zijn ook met iets geweldigs bezig bij Feyenoord. Er is heel veel om met heel veel enthousiasme naar uit te kijken."

Van enige teleurstelling is dan ook geen sprake. "Al hoewel het natuurlijk wel een prachtige club is, maar het is geen teleurstelling en zeker geen straf om hier te blijven", zei hij daarover.




Tags

slot arne geweldigs leeds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Degradatiekandidaat in Engeland, is het een "eer" om daar trainer te mogen worden of is het een eer een paar miljoen meer dan bij Feyenoord te kunnen verdienen?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Premier League is fantastisch het nivo en de ambiance elke coach zou er willen werken, maar Leeds grote roemruchte club lol maar kan ook degraderen en je wil niet in de Championship trainer zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat bedoel ik. In het verleden behaalde sucessen zijn geen garantie etc..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda