Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We zijn tot de eindfase voor de 2-1 gegaan'

22 januari 2023 19:26

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan te balen dat Santiago Giménez in de slotfase niet scoorde. "Dat was geweldig uitgespeeld en ook een goede een-tegen-een actie van hem. Heel vaak heeft hij hem al voor ons gemaakt, dit keer pakte helaas de keeper em", aldus Slot. "In de eerste helft hebben we heel agressief druk gezet. Daar staan we ook om bekend en dat verwachten de mensen van ons. Daarin hebben we geleverd. In het eerste kwartier na rust was dat ook nog."

Slot ging verder: "Daarna kwam een fase van tien minuten waarin ze wel ons middenveld overstaken. Daarin lijkt het dat we moe waren en ik zeg met nadruk lijkt, want na de 1-1 waren we weer volop bezig om de 2-1 te maken. Dat kon in een paar situaties voor hun goal. We zijn tot de eindfase voor de 2-1 gegaan, maar dat hebben we helaas niet gekregen."

De trainer was lovend over zijn ploeg. "In de laatste jaren waren wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax vaak eenrichtingsverkeer. Vorig jaar overigens niet, want toen waren we ook al dichtbij", zo gaf hij aan. "Vandaag hebben we ze constant op hun eigen helft vast gezet. Op tien minuten na en toen viel de 1-1. Die zag je op dat moment ook wel aankomen."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne espn gimenez moe overstaken santiago

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki