Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Vaak trainen zorgt voor een vaste trap’

15 januari 2023 18:46

Met een doelpunt van buiten de zestienmeter was Orkun Kökcü zondagmiddag opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. Sinds zijn debuut is hij de speler met de meeste Eredivisiegoals van buiten de zestienmeter. Na afloop werd deze statistiek aan hem voorgelegd door Hans Kraaij Jr.

“Een tijdje geleden las ik de statistiek. Ik moet het niet echt hebben van de teruggetrokken ballen, maar als ik zelf kan klaarleggen gaat het me goed af. Het midden was vaak vrij, want zij stapten niet echt uit. Dat zei ik tegen de jongens aan de zijkant. Ik stuurde hem echt richting de verre hoek. Als je er vaak op traint, krijg je een vaste trap. Ik heb vooral in de periode toen ik net bij het eerste kwam, heb ik erg veel geoefend. Nu houd ik het gewoon goed bij.”

Over de wedstrijd was Kökcü kort: “We waren echt gefocust in het begin, omdat we hem de afgelopen twee wedstrijden al snel tegen kregen. FC Groningen heeft het lastig en dan moet je gewoon beter zijn dan dit. Als Feyenoord zijnde kijken we alleen naar onszelf.”
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu eredivisiegoals groningen hans klaarleggen kraaij stapten teruggetrokken voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.786 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aandeelhouder acardipane arne bodegom bullaude danall danilo gimenez hartman herbenoeming idrissi jong kokcu kuijt kuip leeds mand marciano middenveldert project schuurman slot stico utrecht vakkiek vvf walemark wellenreuther yoda zooitje