Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: ‘Na 70 minuten was de tank wel een beetje leeg’

12 januari 2023 23:59

Met een basisplaats op het middenveld beleefde Mats Wieffer donderdag een prima avond. Met een doelpunt en een assist liet de middenvelder zijn visitekaartje achter bij Arne Slot en Het Legioen. Na afloop van de wedstrijd verscheen Wieffer bij ESPN.

“Ik denk dat ik prima heb gespeeld. Na 70 minuten was de tank wel een beetje leeg, maar ik denk dat we als team ook prima hebben gespeeld. Het duurde alleen te lang voordat we het echt hebben kunnen beslissen. Zij maken een wereldgoal op het begin, maar ik denk dat we ons goed hebben herpakt en kansen hebben gecreëerd. We hadden alleen iets sneller en vaker kunnen scoren, maar de winst is uiteindelijk het belangrijkste. Op het laatst gingen we te veel naar voren met zijn allen, waardoor zij nog gevaarlijk konden worden. Dat hadden we beter moeten doen.”

Wieffer was dichtbij een tweede doelpunt, maar zijn kopbal werd uit de kruising geranseld: “Die kopbal van me was echt een wereldredding, maar ik ben met een assist op Danilo ook nog wel belangrijk geweest. Ik was ook niet echt zenuwachtig. Ik wist dat het goed moest komen als ik gewoon mijn ding deed. Qua ontwikkeling denk ik dat ik vooral in de kleine ruimtes beter moet worden, en conditioneel moet ik sterker worden. Ook heb ik een programma gekregen om fysiek sterker te worden.”




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats tank arne conditioneel danilo espn geranseld kruising legioen slot visitekaartje wereldgoal wereldredding zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda