Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Mogelijke versterkingen afhankelijk van situatie in ziekenboeg'

17 december 2022 18:24 - VI Pro
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Mogelijke versterkingen afhankelijk van situatie in ziekenboeg"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Arne Slot aan nog niet te weten of Feyenoord zich in de komende transferperiode gaat versterken. Alles is vooral afhankelijk van de blessuregevallen. "De twee spelers die rechts centraal kunnen spelen zijn allebei geblesseerd", aldus Slot. "Dan kom je tegen Rennes uit bij Jacob Rasmussen. Die heeft het prima ingevuld, maar idealiter speel je rechts centraal met een rechtsbenige speler. We zijn op die positie dus kwetsbaar."

De blessure van Mats Wieffer zou ook aanleiding kunnen zijn om de transfermarkt op te gaan. "Als dat ernstiger is dan we hopen moeten we ook dat kritisch bekijken", zo geeft hij aan. "Op ons middenveld is hij na Quinten Timber en Orkun Kökçu de eerste in de pikorde. Dus ik heb geen directe wensen, maar we moeten een aantal situaties scherp volgen."

Alireza Jahanbakhsh wordt gelinkt aan een vertrek, maar Slot rekent er op dat de Iraniër blijft. "Het is niet gek dat er weleens wat rumoer is rond goede spelers, maar Alireza is met zijn focus vol bij ons", zo geeft hij aan. "Ik heb geen aanleiding om te verwachten dat hij niet bij ons blijft, maar je weet hoe het werkt in de voetballerij: er kan een club komen waardoor de wereld er anders uit gaat zien. Maar op dit moment is hij vol bij ons."

Meer op VI Pro




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne alireza ziekenboeg blessuregevallen ernstiger idealiter iranier jacob jahanbakhsh kokcu kwetsbaar mats pikorde rasmussen rennes rumoer timber wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer