Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat op zoek naar technisch manager in plaats van technisch directeur'

15 december 2022 11:29 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat op zoek naar technisch manager in plaats van technisch directeur"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond geeft algemeen directeur Dennis te Kloese aan dat Feyenoord definitief niet op zoek gaat naar een nieuwe technisch directeur. Eerder werd al bekend dat Feyenoord overwoog om een aanpassing aan te brengen in de organisatiestructuur. "We hebben gekozen om voortaan met de functie van technisch manager te werken", aldus Te Kloese.

Een kandidaat heeft Feyenoord nog niet op het oog, maar volgens de algemeen directeur heeft dat ook geen haast. "Nu overhaast iemand aanstellen omdat er in januari een transferperiode aankomt, vind ik niet goed", zo geeft hij aan. "We verwachten ook niet heel veel mutaties in de komende maand."

Te Kloese verwacht dat het geen problemen geeft dat het aan- en verkoopbeleid niet in handen komt van een directeur. "Wij hebben hier zelf ook over nagedacht", zegt hij daarover. "Maar jarenlang hebben wij grote beleidsbeslissingen gemaakt die goed hebben uitgepakt. En ja, sommige wat minder. We komen nu in de fase dat we meer een beleidsbewaker zoeken."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

kloese aankomt beleidsbeslissingen beleidsbewaker haast mutaties organisatiestructuur overhaast overwoog rijnmond verkoopbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer