Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ''Ontzettend trots dat ik van deze club aanvoerder mag zijn''

14 september 2022 10:55 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü: ""Ontzettend trots dat ik van deze club aanvoerder mag zijn""; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Orkun Kökcü aan ontzettend trots te zijn dat hij de aanvoerder van Feyenoord is. "Ik ben vanuit de eigen jeugd doorgestoten tot het eerste elftal en als je dan de aanvoerdersband mag dragen, dan doet dat je iets", aldus Kökcü. "Ik zie het zelf als een fase in mijn loopbaan dat ik het juiste voorbeeld moet geven aan het team."

Kökcü gaat verder: "In wedstrijden is het door blijven gaan, aanjagen. Buiten het veld geef ik bijvoorbeeld aan de jongens door als er een meeting is. Het seizoen is pas net begonnen, we zullen zien wat er nog meer bij komt kijken."

Trainer Arne Slot beseft wel dat het aanvoerdersschap een zware taak kan zijn. "Justin Bijlow gaf bijvoorbeeld aan dat hij op dit moment in zijn loopbaan veel liever de focus legt op zijn eigen prestaties", zo geeft hij aan. "Ik denk dat het Orkun past, deze nieuwe rol. Het kan hem weer een stap verder brengen."




Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu aanjagen aanvoerdersschap arne bijlow doorgestoten meeting slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer