Transparent
Inloggen
Sluiten

Javairô Dilrosun: 'Ik weet dat ik op 10 kan spelen'

11 september 2022 23:58

Mede dankzij een doelpunt van Javairô Dilrosun won Feyenoord de stadsderby tegen Sparta zondagavond met 3-0. De aanvaller mocht het vandaag vanaf het middenveld proberen en dat beviel hem prima. Na afloop van de wedstrijd deed hij zijn verhaal bij ESPN.

"Het was belangrijk dat we na de slechte wedstrijd van donderdag zouden winnen. Het was fijn dat we weer konden laten zien dat we een goede ploeg zijn. Alle goals tellen, dus ik ben er net zo blij mee als bij mijn vorige goals. De 2-0 is altijd belangrijk, ik ben er blij mee. Vorig seizoen heb ik na de winterstop alles op 10 gespeeld, dus dat kan ik ook wel. Nu Sebastian Szymanski geblesseerd uitviel zei de trainer dat ik op 10 moest spelen. Ik wist dat ik dat kan. Zeker na mijn slechte wedstrijd van donderdag had ik wat te bewijzen, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn familie. Toen ik thuiskwam waren alle blikken op me gericht, zo van: er is werk aan de winkel. Mijn familie had me daar wel op aangesproken donderdag. Ik ga vaak naar mijn oma en die keek me kritisch aan toen ik thuis kwam. Toch is het fijn om daar te zijn. Lazio was gewoon een hele moeilijk ploeg en Sparta is wat anders. Nu moeten we de volle focus leggen op Sturm Graz en PSV, het is een drukke week."




Discussieer mee op de forums


Tags

dilrosun javairo sparta beviel blikken espn graz lazio oma sebastian stadsderby sturm szymanski thuiskwam winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda