Transparent
Inloggen
Sluiten

Interview Dennis te Kloese | Feyenoords algemeen directeur over de zomerse transferperiode

2 september 2022 19:02 - Feyenoord TV




Tags

kloese zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Helder verhaal, prima kerel. Ik hoop wel dat het vertrek van Arnesen echt op een prettige manier geregeld kan worden en dat er geen scouts of andere mensen binnen de club vertrekken hierdoor. Je proeft dat men niet echt een haalbaar alternatief ziet voor Frank en dat men het om die reden dan maar intern oplost door het 2e echolon dan maar wat meer mandaat te geven, omdat men denkt dat de komende 2 transfer windows geen vuurwerk gaan opleveren voor de club. Dat help ik dan maar hopen en anders begrijp ik niet waarom Frank niet gewoon nog een jaar betrokken bleef, ook al was dat veel meer op de achtergrond. Als dat was om zijn salaris uit te sparen dan zou ik dat op dit moment wel heel triest vinden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda