Transparent
Inloggen
Sluiten

Dávid Hancko: 'Ik heb vanaf de eerste minuut alles proberen te geven'

27 augustus 2022 23:26

Dávid Hancko kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag of hij wel echt een verdediger is. "Ja, maar in de jeugd heb ik veel als aanvaller en als centrale middenvelder gespeeld", aldus Hancko. "Ik heb vanaf de eerste minuut alles proberen te geven. Ik wist nog niet of ik als centrale verdediger of als linksback zou spelen. De trainer zette me links en daar had ik wel wat twijfels over, omdat ik al zes maanden daar niet had gespeeld."

Hancko was met een hakbal heel belangrijk bij de openingstreffer. "Het is zeker niet mijn specialiteit, maar het was op dat moment wel nodig", zo gaf hij aan. "Ik weet eigenlijk niet waarom ik het deed. Ik zag dat iedereen in beweging was. Het was voor mijn gevoel het belangrijkste doelpunt. Niet vanwege mijn assist, maar het was de openingstreffer en dat zorgde voor veel vertrouwen."

Gevraagd werd aan de Slowaak of hij net zoals Jens Toornstra een publiekslieveling kan worden. "De trainer zei voor de wedstrijd ook al dat als je net zo hard werkt als Jens de fans van je zullen houden", zei hij daarover. "Na de wedstrijd zei hij dat hij had gezien dat we vanaf de eerste minuut hadden gevochten. Dat is het belangrijkste. We moeten de fans ook bedanken, omdat ze echt fantastisch waren en ons erg geholpen hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko espn hakbal publiekslieveling slowaak toornstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot stengs tai thao timber wieffer yoda